Danskerne er vilde med den rummelig Hyundai i10: Bilen, der har en lang liste med sikkerhedsudstyr og mulighed for anhængertræk, er i år en af Danmarks mest solgte i mikrobilsegmentet. Den populære mikrobil kan opleves hos Hyundai Kalundborg til en startpris fra kun 103.995 kr.

Der er fortsat behov for små, økonomiske og driftsikre biler og rigtig mange vælger en Hyundai i10. Det viser nye tal fra De Danske Bilimportører. Hyundai i10 indtager nemlig en 2. plads på listen over de mest sælgende biler i A-segmentet, som omfatter de såkaldte mikrobiler, i det seneste år med omkring 1.000 solgte eksemplarer. Det er en stigning på mere end 20 % i forhold til året før. Hos Hyundai Kalundborg står man klar med den rummelige og veludstyret i10 til en startpris på 103.995 kr.

“Den rummelige femdørs i10 er meget relevant for mange kunder, da det er en af de billigste måder at få en ny bil på. i10 er især kendt for sin rummelighed og sin lange liste af sikkerhedsudstyr. Det er ret unikt for den type af bil. Det samme er muligheden for at montere anhængertræk, som gør i10 til den eneste såkaldte mikrobil på markedet, der må trække f.eks. en trailer,” siger Annegrethe Skovby, der er pressechef for Hyundai Danmark.

Mikrobil med højt sikkerhedsniveau
Hyundai i10 1.0 med 67 hk fås i tre udstyrsvarianter: Pure, Essential og Advanced. Faktisk er i10 én af de eneste mikrobiler, der kommer med næsten alt tilgængeligt sikkerhedsudstyr som standard. Blandt andet automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, eCall, som sørger for, at bilen automatisk ringer til alarmcentralen, hvis der sker en ulykke, træthedsregistrering, fartpilot, der sikrer, at bilen ikke kommer til at køre hurtigere, end man ønsker, og samtidig kan man hvile højre fod. Den har også fjernlysassistent, autolight, aktiv vognbaneassistent og fri bane-assistent, der ved bl.a. stoplys eller kø giver besked om, at køretøjet foran sætter i gang efter stilstand. Derudover har bilen et advarselssystem mod frontkollisioner, der overvåger og advarer om afstanden til det foranliggende køretøj. Vælger man udstyrsvarianten Essential, får man derudover bl.a. 8″ touchskærm, aircondition, Apple CarPlay og Android Auto, aircondition, Bluetooth, el-ruder foran med komfortfunktion ved førersædet, el-spejle med varme og højdejusterbart førersæde til en startpris fra 113.995 kr. Vælger man udstyrsvarianten Advanced, som starter ved 120.995 kr., får man yderligere bakkamera, klimaanlæg, varme i rat og forsæder. Dertil kommer, at Hyundai i10 som den eneste mikrobil kan trække op til 300 kg.

Hyundai i10 fås også i en N Line-version med masser af attitude. N Line-udstyret giver i10 et endnu mere sportsligt udseende i kraft af en eksklusiv kølergrill, unikke LED-kørelys, kofanger indsatser også kaldet skid plates, 16″ alufælge, dobbeltudstødning m.m. Også i kabinen er der kræset for detaljerne med bl.a. lækre sportssæder med ekstra støtte, sportsrat i blødt kunstlæder med røde syninger og N-logo, sportsgearknop, alu-pedaler og flotte, røde detaljer omkring luftdyserne – og så sparker den suveræne turbomotor hele 100 hk fra sig. Prisen for en Hyundai i10 N Line starter ved 154.995 kr.

Fra 1.495 kr. om måneden
Er man mere til et fast månedligt beløb, kan Hyundai i10 privatleases fra 1.495 kr. om måneden med en udbetaling på 14.995 kr. i varianten Essential. Privatleasingtilbuddene er fleksible i forhold til antallet af kilometer og udbetalingen, så man har mulighed for at sammensætte det tilbud, der passer en bedst. Eksempelvis kan man få 5.000 kilometer ekstra årligt for 200 kr. mere om måneden, og udbetalingen kan tilpasses på samme vis. Vælger man f.eks. i stedet blot at betale 5.995 kr. i udbetaling, er den månedlige ydelse fra 1.895 kr. Priseksemplerne er baseret på 36 mdr. med op til 15.000 km/år.

 

Pressefoto