Kender du en person, organisation eller forening, der har gjort en forskel inden for handicapområdet – og som fortjener et skulderklap?

Så er det nu, du skal sende en indstilling til Handicapprisen 2017.

Det betyder faktisk noget at modtage Handicapprisen. Det kan Allan Jensen tale med om. Han er leder i Café Liv i Høng, som fik prisen i 2011. Café Liv er et tilbud om beskyttet beskæftigelse, der giver voksne udviklingshæmmede mulighed for at have et job, der opbygger selvstændighed og selvværd.

“Den ene del er anerkendelsen af det, man laver. Og den anden del er den synlighed, som sådan en pris fører med sig. I vores tilfælde betød det, at flere mulige samarbejdsparter fik øje på os og på det arbejde, vi laver. Og det betød så, at vi i samarbejde kunne gøre en endnu større forskel. Derfor vil jeg også opfordre til, at alle, der kender nogen, som gør en forskel for handicappede, indstiller dem til Handicapprisen,” siger Allan Jensen.

Alle kan indstille personer, organisationer eller foreninger til prisen. Medarbejdere i Kalundborg Kommune og medlemmer af Handicaprådet kan dog ikke modtage prisen.

Se mere, og send din indstilling via Kalundborg.dk – handicappris senest d. 27/10 kl. 8.00.

Allan Jensen (til højre) sammen med de café-ansatte Sabrina Olsen, Cebrina Laursen, Nadja Rasmussen og Camilla Hansen, samt køkkenchef Anders Trouborg foran Café Liv i Høng. Foto: Kalundborg Kommune