Lørdag d. 17. oktober kl. 11.30-17.00 inviterer Kalundborg Bibliotek på udflugten “Herlufsholm Fantasy Bogmesse 2015” – bustur med Biblioteksklubben.

For fjerde år danner Herlufsholm Kostskole rammen om Danmarks eneste fantasyfestival. Alle fans til Harry Potter, Twilight-sagaen og de andre fantasybøger for børn og voksne vil føle sig hjemme. Den gamle kostskole er som skabt til eventyr. I spisesalen og festsalen vil der være opbygget et par scener, hvor udgivere, forfattere og andre agerende fantasy-folk vil blive præsenteret og interviewet. Der vil også være oplæsninger, tegnere og meget mere.

Rektor plejer sædvanligvis at tilbyde rundvisning på kostskolen med besøg på bla. en sovesal og kirken (som daglig anvendes af skolen og i nogle af de nye moderne bygninger.)
I selve Klostergården vil der være en udendørs cafe med mulighed for at købe en hjemmelavet sandwich, øl/vand, kaffe og kager.

Du kan læse mere på hjemmesiden: www.fantasybogmesse.dk

Skærmbillede 2015-10-08 kl. 13.30.06Deltagerne mødes kl. 11.30 på P-pladsen overfor Kalundborg Hallen, J. Hagemann-Petersens Alle 11, 4400 Kalundborg.  Der vil også være mulighed for opsamling v. Shell tanken i Gørlev.

Hjemkørsel kl. 16.00, med ankomst i Kalundborg ca. kl. 17.00

Pris for at deltage i Herlufsholms Fantasy bogmesse: 
105,- kr. for voksne (+ gebyr 5 kr. pr. billet)
75,- kr. for børn under 12 år (+ gebyr 5 kr. pr. billet)
Billetter kan købes her: Køb billet 

Prisen dækker transport t/r og entre. Tilmelding senest d. 9. oktober kl. 14.00
(Biblioteket forbeholder sig ret til at aflyse ved få tilmeldinger)

Der gøres opmærksom på, at udflugten kun er for medlemmer af BIBLIOTEKSKLUBBEN. Det er dog gratis at melde sig ind i BIBLIOTEKSKLUBBEN og få billetter til reduceret pris og indbydelse til særarrangementer.

/KB