I Kalundborg Havnepark kunne man i 2017 opleve et væld af arrangementer, og der var et stigende deltagerantal til arrangementerne hen over sommeren. Nu er det blevet tid til at gøre klar til sæsonen i 2018.

“Sidste sæson var på mange måder en stor succes med masser af liv i havneparken,” fortæller Anders Greis fra Kultur & Fritid, der har været med til at planlægge og afholde arrangementerne. “Kino Den Blå Engel viste film under åben himmel, PostNord Danmark Rundt kørte i mål på Vestre Havnevej, CF Event holdt Sankthansaften, der var fodbold på storskærmen, Kalundborg Biblioteker holdt dyredag, lejrbål & fællessang og festivalen SKRBL sammen med Kulturelt Samråd m.fl., Tv2 Charlie holdt deres Rockshow i havneparken ligesom SYMB holdt folkekøkkener og arrangererede Afrikadag og Høstmarked sammen med andre frivillige og der var godt gang i beachvolleybanen. Og så havde vi fornemt besøg, da HKH Dronning Margrethe lagde til ved kajkanten. Der har virkelig været gang i den!”

Foto: ABW

Kultur & Fritid håber på endnu flere store og små begivenheder i 2018, når sæsonen starter 1. maj. “Det er endnu ikke helt afklaret, hvordan Kalundborg Havnepark rent fysisk ser ud når vi åbner,” fortæller Cathrine Sinding fra Kultur & fritid. “Men vi ved allerede nu, at der bliver plads til flere forskellige slags arrangementer. Og vi håber at rigtig mange frivillige og foreninger vil byde ind på at lave både store og små arrangementer i havneparken.”

Og der er plads til mange typer aktører i Kalundborg Havnepark. Kultur & Fritid understøtter initiativer, der skaber liv i havneparken og kan bl.a. hjælpe med at søge tilladelser, lave pr, sparre omkring udviklingen af begivenhederne og sætte jer i forbindelse med andre som har nogle ideer der matcher jeres. Nu gælder det om at byde ind, hvis man har ideer til noget, man selv vil være med til at arrangere.

“Der er rigtig mange muligheder for at lave begivenheder i havneparken”, fortæller Anders Greis. “Det vigtige lige nu er, at man melder sig på banen hvis man er interesseret i at arrangere noget i Kalundborg Havnepark i 2018.

Hvis man har en ide til en begivenhed, man selv vil være med til at arrangere, kan man skrive til havnepark@kalundborg.dk.