harrypotter1Biblioteksklubben inviterer på bustur til Harry Potter Festival i Odense.

I efterårsferien inviteres fans i alle aldre af Harry Potter-universet på en magisk dag, når der lørdag d. 22. oktober afholdes Harry Potter festival.

Kom til magisk markedsdag for alle, med quidditch-turneringer og masser af magi og stemning i hele Odenses bymidte. Oplev karaktererne fra Harry Potter-universet, få danseundervisning af pigerne fra Beauxbaton, bliv flyvende i kosteværkstedet, få plejet magiske lidelser i Skt. Mungos hospital, køb din tryllestav i Olivanders, læs seneste nyt i Profettidende, drik ægte butterbeer i Den Utætte Kedel og meget, meget mere.

Harry Potter Festival Odense, er en tilbagevendende begivenhed som finder sted i efterårsferien ( uge 42) hver år. Festivalen er arrangeret af Odense Centralbibliotek i samarbejde med en række kulturinstitutioner og aktører. De forrige år har deltagerantallet været på ca. 10.000.

Et hel vej i Odense bymidte forvandles til Diagonalstræde med butikker og værksteder, hvor der vil være et væld af magiske aktiviteter. I Diagonalstræde støder du også på en afdeling af Gringotts Bank, hvor gnomerne er klar til at veksle dine muggler penge.

Besøg afdelingen for Magiske Dyr, hvor du kan lære alt om magiske dyrs pasning og pleje! Test dig selv, og se om du er bange for kryb og kravl når du blandt andet kan opleve melorme, kakerlakker, fugleedderkopper, axolotler, (vandlevende salamandere udlånt af professor Lupus), slanger, stor kongosnegl, leopardgekko, lægeigle, tropiske biller, larver, tudser og frøer.Besøget i denne butik er dog på eget ansvar!

Som noget nyt i år, får du muligheden for en lidt mørk og uhyggelig oplevelse, når du hjælper med at befri Hogwarts for den farlige basilisk. På pladsen foran Brandts Gevandtfabrik er opstillet en opgaverute, der sender dig ind i ”Hemmelighedernes Kammer”

Programmet er så omfangsrig og mulighederne er så mange, så det er bare om at vælge. Enkelte aktiviteter kræver forhåndstilmeldning, som kan foretages på harrypotterfestival.dk, men det er bestemt ikke nødvendigt for at nyde alle de åbne tilbud.

Vil du ikke snyde dig selv eller dine børn eller børnebørn for denne oplevelse, så skynd dig at købe billetter via Biblioteksklubben på www.kalundborgbib.dk/klub.
Er du endnu ikke medlem af Biblioteksklubben, så meld dig også ind her. Medlemsskab er gratis.

Pris for turen er 100,- kr. for børn ( under 18 år) og 175,- for vokse.

Billetter inkluderer busturen til Odense og retur, morgenmad og eftermiddagskaffe. Opsamling med bussen sker ved Kalundborg Hallens hovedindgang, J. Hagemann- Petersens Alle lørdag d. 22. okt. kl. 8.30. Der er forventet hjemkomst kl. 17.00 samme sted.

Med på bussen vil være personale fra Kalundborg Biblioteker. Ønskes flere oplysninger om selve dagen eller festivalen, står de gerne til rådighed. Kontakt da jette.mygind@kalundborg.dk

Biblioteksklubben har eksisteret i et år, og har nu over 2000 medlemmer. Som medlem får man rabat på biblioteksarrangementer og på svømmehalsbilletten, modtager nyhedsbrev og får invitationer til udflugter og klubaftener. Klubben er for både børn og voksne. Med denne tur håber Biblioteksklubben at møde rigtig mange familier med børn.

Vel mødt til en magisk tur.