Det kan være svært at finde rundt i junglen af hudplejeprodukter, og derfor får indbyggerne i Kalundborg nu mulighed for at få en gratis hudanalyse hos Matas den 2. december.

Spændstighed, fugt og masser af glød. Det er den hud, de fleste drømmer om – men vejen dertil kan være lang. Heldigvis kan indbyggerne i Kalundborg og omegn nu snyde genvej.

Mandag den 2. december inviterer Beauté Pacifique til gratis hudscannning hos Matas i Kalundborg. Her vil en professionel konsulent scanne huden, så det er muligt at se, hvordan din hud har det – og hvad den mangler.

– Det er ikke altid til at se med det blotte øje, hvad huden helt præcist har brug for. Det kan man til gengæld med en hudscanning. Her kan vi analysere hudens struktur og finde frem til, hvad der skal til, for at den kommer i balance. Sådan en hudscanning kan være dyr, men vi tilbyder den gratis, i håb om at det hjælper mange med at få en hud i balance, fortæller Lise Hansen, der er hudspecialist hos Beauté Pacifique og står for hudscanningen.

Ud over en gratis hudscanning står eksperterne også klar til at give råd og anbefalinger til, hvordan huden plejes bedst muligt. Har man tidligere fået foretaget en scanning, kan man komme ind og få en ny og herefter sammenligne før- og efterbilleder.

Hudscanningen finder sted mandag den 2. december fra 10-16. Tilmelding er nødvendigt og kan ske ved at kontakte Matas i Kalundborg.

Pressefoto