Tilmelding til Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2018 er startet og i Kalundborg er der tradition for et godt salg af de velgørende skrabelodder. Børnehjælpsdagen opfordrer lokale sælgere til at melde sig og tjene gode penge til fælleskassen.

En opgørelse fra sidste års salg af Lillebror Lodder viser, at 4.B fra Rynkevangskolen og 8. klasse fra Højbo Friskole samlet set havde en indtjening på 10.267 kroner, som de kunne bruge til egne formål.

Foto: Børnehjælpsdagen

Et Lillebrorlod sælges for 20 kroner, heraf går 8,50 kroner til foreningen, klubben eller klassen, der typisk øremærker pengene til udstyr eller aktiviteter. Overskuddet fra salget går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Alene Kalundborg kommune har 164 anbragte børn og unge uden for hjemmet – enten i plejefamilie eller på børnehjem.

Lokale sælgere kan tilmelde sig nu
Børnehjælpsdagen takker 4.B fra Rynkevangskolen og 8. klasse fra Højbo Friskole for et rigtig godt salg af Lillebrorlodder i 2017 og gør samtidig opmærksom på, at lokale foreninger, idrætsklubber eller skoleklasser nu kan tilmelde sig og få del i det traditionelle gode salg i Kalundborg kommune.

Tilmeldingen sker via Børnehjælpsdagens hjemmeside www.bhd.dk/lotterier og er åben nu og i hele salgsperioden (15. marts – 28. maj 2018). Det koster ikke noget at bestille lodder og usolgte lodder kan returneres.