Pressefoto

Foredrag med Claus Holm: Mit livs opskrift

Glæd jer til en ærlig og underholdende Claus Holm

Claus Holm giver sit livs vigtigste opskrift, nemlig fortællingen om sit liv, og som Claus Holm siger ”du skal have hjertet med, ellers hjælper maden ikke”. I 2018 var Claus Holm tæt på at miste livet på grund af overvægt og usund livsstil med for meget fart på.

Sådan skulle det ikke være. Det blev starten på et vægttab på 25 kg og en sundere livsstil med mere overskud til ham selv og sine nærmeste. Skubbet til at komme i gang fik han ved at medvirke i TV2- programmet Fem fede kokke, hvor man følger en hudløs ærlig Claus Holm der med hjælp fra den personlige træner Mark Abildhauge kickstarter sit vægttab. I dette meget personlige foredrag åbner Claus Holm op for en mere sårbar side af sig selv end offentligheden ser. Han sætter ord på tabuer omkring mænd og overvægt, selvværd, sex og samliv i en kombination af ærlighed, sårbarhed og selvfølgelig den humor og ligefremhed, vi kender Claus Holm for.

Arrangeret i samarbejde med Hvidebæk Lokalråd.

Oplev denne fantastisk, underholdende aften torsdag den 18. november, Ubby Bibliotek og Forsamlingshus, Hovedgaden 19, 4490 Jerslev Sj.

Spisning kl. 18.00 – 19.00

Foredrag kl. 19.00 – 21.00

Billetpriser:

Foredrag og spisning kl. 18.00 – 21.00: Hvidebæk Lokalrådsmedlemmer og Biblioteksklubben: 285 kr.  Normalpris: 300 kr.

Kun foredrag kl. 19.00 Hvidebæk Lokalrådsmedlemmer og Biblioteksklubben: 210 kr. Normalpris: 225 kr.

Køb din billet via hjemmesiden: https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/biblioteksklubben/foredrag-claus-holm-mit-livs-opskrift

Eller på ét af bibliotekerne.