Fri BikeShop i Kalundborg markerer sin fødselsdag med introduktionen af en komplet ny måde at eje elcykel på. Med løsningen Fri BikeSmart betaler man et fast, månedligt beløb og opnår større sikkerhed og service.

Flag og elcykler står side om side, når Fri BikeShop på Elmegade i Kalundborg inviterer til fødselsdag. Udover gode fødselsdagstilbud introducerer cykelhandleren også Fri BikeSmart for alle interesserede kalundborgensere. Det nye koncept opdaterer måden, hvorpå man kan eje en elcykel.

Fri BikeSmart-konceptet udspringer af kundernes interesse for elcykler, men også særligt af deres ønske om bekymringsfrit at kunne suse afsted. Her får kunden både sikkerhed og tryghed, da de garanteres en serviceret cykel uden uventede økonomiske overraskelser. Ifølge indehaver Henrik Djernis lancerer butikken på Elmegade det nye all inclusive-koncept, Fri BikeSmart, for at imødekomme kunderne og skabe gennemsigtighed omkring købet af en elcykel. I dag udgør elcykelsalget hele 20 procent af kædens samlede cykelsalg.

For et fast, månedligt beløb kan kalundborgensere købe og eje elcyklen. Yderligere indeholder Fri BikeSmart årlige serviceeftersyn, løbende vedligehold og alle reparationer samt materialer i tre år. Efter to år er der mulighed for at udskifte elcyklen til en ny model, og derved er man sikret hele tiden at være opdateret på elcykelfronten.

– Det nye Fri BikeSmart-koncept gør, at vi kan tilbyde vores kunder den allerbedste service. Vi kan give dem den tryghed, at de til enhver tid kan komme forbi og få sikkerhedstjekket elcyklen. Og hvis kæden hopper af, batteriet er defekt, eller der er andre udfordringer, så fikser vi det, uden at kunden skal bekymre sig om betaling. Det er en virkelig god og rar service at kunne tilbyde vores kunder – og det synes vores kunder også, fortæller Morten Kold, der er ansvarlig for Fri BikeSmart.

Cykelhandleren har udvalgt ti kampagne-elcykler blandt de mest efterspurgte i butikken til at repræsentere Fri BikeSmart-konceptet. Udvalget er stort og alle elcyklerne kan prøves og købes i butikken i Kalundborg. Det faste, månedlige beløb varierer fra model til model og begynder ved cirka 400 kroner. Er der en kunde, der ønsker en Fri BikeSmart-løsning på en anden cykel i sortimentet, så opfordrer Henrik Djernis til at komme ned i butikken og få en snak med ham eller en kollega.

Han håber på rigtig mange besøgende til fødselsdagsfesten, som starter d. 28. marts. Udover lanceringen af Fri BikeSmart bliver fødselsdagen også fejret med en række tilbud på cykler og tilbehør.

I dag udgør elcykler 20 procent af Fri BikeShops samlede cykelsalg mod seks procent for fem år siden. Fri BikeShop forventer at øge salget yderligere med elcykler solgt gennem Fri Bikesmart. Foto: PR.