Foredrag og fællesspisning.

Marie Brixtofte: Livet med en alkoholisk far – og sorgen ved tabet

Det sker tirsdag den 12. oktober 2021, kl. 19 på Ubby Bibliotek og Forsamlingshus. Hovedgaden 19, 4490 Jerslev. Arrangeret i samarbejde med Hvidebæk Lokalråd.

Alle vidste, hvem Maries far var, og hun skulle derfor holde hans tilbøjelighed til at drikke for meget hemmeligt. Selv ikke moren måtte kende til problemet. Derfor gik Marie med bevidstheden om sin fars alkoholmisbrug for sig selv i mange år i sin børne- og teenageår og måtte blot se på, imens det tog til.

Farens misbrug og død har haft efterfølgende påvirkninger på Marie og hendes liv – både på godt og ondt. Marie vil f.eks. give mulighed for, at hun og publikum i fællesskab kan reflektere over, hvilke strategier vi som børn benyttede for at overleve og få mest mulig kærlighed fra vores omgivelser. Det er strategier, som virkede i årene som barn, men de kan spænde ben for os som voksne. Undervejs har publikum mulighed for at stille spørgsmål, og der kan indbygges en fælles refleksion.

Med og uden spisning

Der kan vælges mellem billetter med eller uden spisning. Og der er som vanligt rabatter at hente til medlemmer af Biblioteksklubben. 

Praktiske oplysninger:

Arrangeret i samarbejde mellem Hvidebæk Lokalråd og Kalundborg Biblioteker.

Menuen er sammensat af Kim Kok ved Ubby Forsamlingshus.

Priser:

Foredrag og spisning kl. 18:00:

Normalpris: 200 kr.

Biblioteksklubben: 175 kr.

 Kun foredrag kl. 19:00:

Normalpris: 125 kr.

Biblioteksklubben: 100 kr.

Billetter købes via bibliotekets hjemmeside www.kalundborgbib.dk/arrangementer eller på ét af vores Biblioteker.

Læs mere og meld dig ind i Biblioteksklubben: https://www.kalundborgbib.dk/klub

 

Pressefoto

.