Kom og fortæl din historie – og lad os sammen diskutere, hvordan gigtafdelinger på de danske hospitaler kan blive bedre til at støtte par, hvor den ene har kronisk gigt.

Rigshospitalets Gigtafdeling er netop i gang med at undersøge, hvordan de danske hospitaler kan blive bedre kan støtte par, hvor den ene har kronisk gigt.

Derfor ønsker Rigshospitalet at få kontakt med patienter med leddegigt, rygsøjlegigt, eller psoriasis gigt og tidligere eller nuværende partnere til disse patienter. Forskere på Rigshospitalet ønsker at gennemføre gruppeinterviews med patienter og gruppeinterviews med nuværende/tidligere partnere.
I forbindelse med interviewene vil man bl.a. diskutere, hvordan gigten påvirker samlivet, hvilke behov man har som partner for at få viden om sygdom, behandling mm og hvordan personalet på gigtafdelinger kan blive bedre til også at inkludere og støtte par.

Der helt i orden, hvis det kun er dig som patient eller dig som nuværende eller tidligere partner, der har lyst til at deltage. Det dog et krav, at du eller din partner med gigt, er blevet udredt eller har modtaget behandling på en gigtafdeling på et dansk hospital. Derudover skal du også kunne tale og forstå dansk.

Du kan tilmelde dig nedenstående interviewtidspunkter, men hvis tiden ikke passer dig og du gerne vil deltage, så kontakt Charlotte Werdal Hansen. Du finder tilmeldingsoplysninger til slut i mailen. Du vil modtage yderligere information om interviewene, når du har tilmeldt dig. Du kan altid trække din tilmelding tilbage.

Tidspunkt Region Sjælland
Interview med patienter med gigt
Dato og klokkeslæt: mandag 28. august 2023 kl. 15.00-16.30
Sted: Akacievej 21, 1 sal. 4300 Holbæk

Interview med nuværende eller tidligere partnere til patienter med gigt
Dato og klokkeslæt: mandag 28. august 2023 kl. 17.00-18.30
Sted: Akacievej 21, 1 sal. 4300 Holbæk

For at deltage, skal du blot kontakte sygeplejerske og ph.d.-studerende Charlotte Werdal Hansen enten via e-mail: RH-FP-interview@regionh.dk eller tlf. 21 53 97 22 og oplyse, hvilket interview du ønsker at tilmelde dig. Efter tilmelding vil du få mere information om projektet, om interviewet og om din deltagelse.

Du også meget velkommen til at kontakte Charlotte Werdal Hansen 21 53 97 22, hvis du har lyst til at høre mere om projektet. Ingen stemme er for lille, og vi har brug for alle jeres erfaringer, holdninger og viden for at kunne få det bedst mulige sundhedsvæsen i fremtiden.