Alle byens borgere og firbenede venner trænger af og til, til lidt forkælelse. Derfor inviterer Maxi Zoo Kalundborg den 19.-21. juni til en weekend i butikken spækket med forkælelse. Denne weekend byder på masser af gode råd og individuel vejledning fra butikkens dygtige personale til valg af den helt rette type foder, så din bedste ven hver dag har de bedste forudsætninger for at trives optimalt. I butikken kan du som altid også hente ny inspiration til pasning og pleje af familiens pelsede medlem. Få din logrende vovses eller kælende missekats gode humør, blanke pels og fantastiske energi tilbage, ved at få den bedste viden til pasning, pleje og ernæring af dit kæledyr.

Som optakt til den store weekend i forkælelsens tegn, inviterer Maxi Zoo torsdag den 18. juni kl. 20:30-21:30 til deres succesfulde livechat på Facebook. Denne torsdag aften byder foderrådgiver og -ekspert Gitte Kamp velkommen til en hel times rådgivning og vejledning, hvor du kan få svar på alle de spørgsmål, du måtte brænde inde med omkring foder til din hund eller kat.

Butikken vil desuden i weekenden den 19.-21. juni tilbyde gode rabatter på en bred vifte af fodervarianter fra Select Gold, så du og din lille ven kan gå all-in på forkælelse.

Kom til forkælelsesweekend med fokus på foder og pleje fredag den 19., lørdag den 20. og søndag den 21. juni i Maxi Zoo Kalundborg. Tag din pelsede ven i poten og tune ind og vær med, når foderrådgiver og -ekspert Gitte Kamp laver optakt til forkælelsesweekenden med en hel times livechat på Facebook torsdag den 18. juni fra kl. 20:30. Deltagelse til livechatten er gratis og sker via Maxi Zoo’s opslag på Facebook.

Pressefoto