Den første ekstraordinære kvinde i næsten alles liv er deres mor. Din mor har ret til al din kærlighed og respekt, hun er trods alt grunden til, at du er på denne jord. Så brug denne mors dag til at vise hende, hvor meget du elsker og værdsætter hende.

At være opmærksom på og forkæle din mor er den vigtigste ting ved mors dag. Vis hende kærlighed og behandl hende med høflighed og venlighed. Der er flere måder at fejre din mor på mors dag, afhængigt af hvad hun kan lide.

Vi har listet nogle ideer nedenfor:

1. Din mor vil bare gerne værdsættes
Alle mødre arbejder hårdt og står for en million ting for hele familien. De fleste ting en mor gør regelmæssigt bemærkes normalt ikke. Alt, hvad en mor gør, gør hun af ren kærlighed til familien, og alt hvad hun ønsker til gengæld er kærlighed fra hendes familie.
Så hvis du vil fortælle din mor, hvor meget du elsker hende, og alt hvad hun gør for dig, kan du lave et kort med en kærlig håndskrevet note til din mor, der forklarer, hvordan og hvorfor du elsker hende og alle de ting, hun gør for dig.

2. At tilbringe tid sammen
Dagen hedder mors dag, fordi dagen skal handle om din mor, hun skal forkæles. Sørg for, at din mor føler sig som en rigtig prinsesse, og planlæg hele dagen med aktiviteter, hun nyder. Mødre vil være sammen med deres børn på mors dag.
De vil have en lykkelig dag med meget kærlighed og latter, men de ønsker ikke selv at planlægge eller være ansvarlige for gennemførelsen af aktiviteterne. Så start med at planlægge en dag for din mor ved hjælp af vores tip.

3. Rengør huset og orden vasketøj
Vask og rengør huset for din mor. Det giver hende en velfortjent pause fra hverdagen. Det giver hende lidt tid til at gøre det, hun elsker. Du kan gøre det selv, eller du bestiller servicen fra et rengøringsfirma.

4. Forkæl hende med morgenmad på sengen
Morgenmad på sengen er en perfekt overraskelse, mens du lader din mor sove længere end normalt. Forbered og tilbered hendes yndlings morgenmad, såsom frisklavede scones, pandekager og æg sammen med et glas juice og en god kop kaffe. Skriv en note med en tekst om, hvor god hun er, og at du elsker hende og giv den til hende, når du serverer morgenmad.

5. Bestil hendes yndlings retter fra hendes yndlingsrestaurant
Kan din mor lide sushi, kinesisk eller hjemmelavet mad? Sørg for, at din mor ikke tilbereder mad, og bestil i stedet hendes yndlingsret fra hendes yndlings restaurant. Dæk bordet foran tv’et, se din mors yndlings-tv-show og server hendes yndlings drink.

6. En dag uden hverdagsopgaver
Din mor har dagligt omkring en million opgaver. Hun laver mad, vasker tøj, kører dig hvorend du skal hen, hun arbejder og hun serverer eftermiddagssnacks Hvad med at hjælpe din mor med at gøre sit daglige arbejde i en hel dag og lade din mor gøre, hvad hun vil den dag.

7. Vask hendes bil indefra og ud
Får du en tur af din mor, når du har brug for det? Vis hende, at du sætter pris på hendes hjælp ved at rengøre hendes bil indefra og ud. Det er altid dejligt at køre rundt i en bil, der lugter ren, men det er sandsynligvis ikke din mors første prioritet, når det kommer til rengøring. Rengør bilen for hende, og jeg lover dig, at hun vil belønne dig med et kæmpe kram.

Denne artikel blev oprettet i samarbejde med Kids-world – Børneudstyr, legetøj og mode.

Foto: ABW