Tirsdag den 14. september kl. 19 kan den prisbelønnede forfatter og Multikunstner Kim Fupz Aakeson opleves i den nye Kultursal i Høng.

Kim fortæller om sin roman ’I bådens navn’. Det er fortællingen om Susanne og Mogens, der er gift. Hun er fængselspræst, han er ansat i Arbejdsskadestyrelsen, de bor i rækkehus og har altid været sammen. Nu er Mogens begyndt at se frem til pensionen og vil købe en båd. Susanne bryder sig hverken om både eller om havet, men han presser på, og hun ender med at give sig, men insistere på, at båden skal have et nyt navn.

Kim Fupz Aakeson er en af Danmarks mest produktive forfattere og dækker stort set samtlige genrer. Han har skrevet manuskripter til en række af nyere dansk films største succeser som ”Den Eneste Ene”, ”Okay” og ”Prag”, og han har som forfatter opnået stor succes med sine mange børnebøger.

Fupz Aakeson har opnået national berømmelse via sine populære børnebøger og succesfulde filmmanuskripter, mens hans produktion af voksenlitteratur har stået i skyggen. Og det er en skam, for få mestrer som ham at optegne konturerne af det forvirrede menneskelige sind.

Han beskriver velkendte følelser som tvivl, misundelse og mindreværd med fornem nuancerigdom. Hans fortællinger befinder sig ekvilibristisk på den berømte grænse mellem det komiske og det tragiske i beskrivelser af personer, som aldrig rigtig får det, de ønsker og kommunikation, som aldrig rigtig går som planlagt.
(kilde: forfatterweb.dk)

Praktisk information
Sted: Høng Hallen, Kultursalen, Rosenvænget 23. 4270 Høng

Billetpriser:
Standardbillet – 100,00 kr.
Medlem af Biblioteksklubben – 85,00 kr.
Meld dig gratis ind i Biblioteksklubben via dette link: www.kalundborgbib.dk/klub

Køb din billet på Bibliotekets hjemmeside:
https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/biblioteksklubben/foredrag-kim-fupz-aakeson-om-bogen-baadens-navn-forfatterskab

Kim Fupz Aakeson. Foto: Robin Skjoldborg