Pressefoto

Kom til interessant foredrag om det danske sprog med tidligere radiovært Ole Lauridsen i Vesterlundens Biblioteksinfo i Snertinge torsdag den 14. oktober kl. 19.00.

Det er den frivillige biblioteksgruppe og Biblioteksklubben ved Kalundborg Biblioteker der har inviteret Ole Lauridsen, kendt fra DRs program Sproghjørnet til at holde foredrag om det danske sprog.

Sproghjørnet er synonym med et af DR’s P4 mest populære indslag. Sproghjørnet handler logisk om det danske sprog, dets finurlighed og det evigt foranderlige og dermed forunderlige – noget vi alle har en naturlig – ja næsten medfødt, interesse i, men som vi også hele tiden selv præger og lader os præge af. Er modersmålet i fare? Mange er bekymrede for det danske sprogs fremtid. Bliver det opslugt af engelsk? Kværker ungdommen det? Bliver det ødelagt af folks sjusk? Spørgsmålene er mange, og foredraget vil tage dem op et for et og samtidig give et strejftog gennem det danske sprogs historie fra senmiddelalderen frem til i dag. Der vil også  være mulighed for at stille spørgsmål af enhver art – om sproget, forstås! Ole viser også slides på storskærm undervejs, og undervejs serveres kaffe, the og lidt sødt til tanden.

Arrangeret i samarbejde med Vesterlunden Biblioteksgruppe.

Praktisk information: Priser: 95,- for medlemmer af Biblioteksklubben 110,- normalpris
Billetter købes via www.kalundborgbib.dk under ”det sker” eller ved personlig henvendelse til et af Kalundborg kommunes biblioteker.