Kom og være med når Vinde Helsinge Forsamlingshus ligger lokaler til fortællingerne om Finn Nørbygaards turbulente liv og mange erfaringer. Et liv der på godt og ondt har sat sine spor og formet Nørbygaards 12 livsveje til større tilfredshed med livet.  

Torsdag den 23. september kl. 18-21 i Vinde Helsinge Forsamlingshus har du mulighed for at høre Finn Nørbygaard fortælle om sine 12 veje til liv, tilfredshed og livsglæde. Du bliver inviteret med helt ind hvor det godt kan gøre ondt, og hvor du oftest finder de dyreste lærepenge. Fra den spæde begyndelse hos plejefamilien, der misrøgtede ham, til opvæksten i Esbjerg. Fra det hårde arbejde på landevejen og de skråbrædder med makkeren Jacob Haugaard, til mødet med storsvindleren Stein Bagger. Du kommer med hele vejen rundt.

Til aftens arrangement, som er arrangeret af Liv i Forsamlingshusene og Vinde Helsinge Forsamlingshus, kan du forvente dig lidt godt til maven og ganen samt et spændende og erfaringsfyldt foredrag. Aftens fællesspisning begynder kl. 18 og kl. 19 går Finn Nørbygaard i gang med at dele ud af sine erfaringer, erindringer og sin fortælling. I løbet af aftens sætter han sine oplevelser i perspektiv, og fortæller, hvordan Jung, Jesus og Jacob kom ham til undsætning. Ved deres og sin egen hjælp fandt Nørbygaard frem til de 12 veje til et godt liv. Finn Nørbygaards foredrag har rod i biografien ”Mine 12 veje til liv”.    

Kunne du tænkte dig er være med til aftens arrangement, så skal billetterne være bestilt senest den 19. september. Bestillingen sker via www.kalundborglif.dk , hvor der kan købes elektroniske billetter. Prisen pr. billet er 259,- kr. og inkluderer både fællesspisningen og foredraget. Under arrangementet kan der tilkøbes øl, vin og vand i baren.   

Du kan læse mere om Vinde Helsinge Forsamlingshus her: https://vhforsamlingshus.dk/.