Glæd jer til et fantastisk foredrag med Ulf Pilgaard – hvor mere end 50 års sjov, revy og teater bliver sat sammen. Løve Forsamlingshus og projekt Liv I Forsamlingshusene har inviteret Ulf Pilgaard til at komme og fortælle om sit lange og spændende liv. Det sker tirsdag den 5. november. Dørene åbnes kl. 18.30 og kl. 19.00 går Ulf Pilgaard på scenen og afholder sit populære foredrag “Mit Liv som Ulf”.

Ulf Pilgaard fortæller nu endelig, efter mere end 50 år med hovedroller på landets teater- og revyscener, i radio samt i tv-serier og film, hele historien om sin enestående karriere. Tag med Ulf på en rejse tilbage til gennembruddet på ABC Teatret, de mange forskellige roller på teatrene og de mere end 30 år i Cirkusrevyen.

Gennem foredraget giver Ulf også sine tilhørere et unikt indblik i de store personligheder, som han arbejder og har arbejdet sammen med blandt andet Dirch Passer, Preben Kaas, Morten Grunwald, Claus Ryskjær og Lisbet Dahl. Det hele serveret i en humoristisk og overraskende fortælling om opvæksten i et præstehjem og med sjove anekdoter fra skuespillerverdenen samt tankevækkende historier om at finde sin egen plads i livet.

Ønsker man at deltage skal man være hurtig og sikre sig en billet hos Løve Forsamlingshus, som har adressen Stationsvej 4, Løve, 4270 Høng.

Billetter købes elektronisk enten via www.kalundborglif.dk eller via http://loeve-forsamlingshus.dk.