helle C er autoriseret klinisk diætist på Munkebakken 67, 4400 Kalundborg. Hun skriver:

April og maj er sundhedsmåneder, hvor der sættes fokus på sund livsstil. Det er tid til en turn around for jeres medarbejdere, og de kan bruge sundhedsforsikringen til et tjek hos mig.

Foto: helle c

Jeg er uddannet autoriseret klinisk diætist og har stor erfaring med skiftet til en sundere livsstil, også når det gælder flere diagnoser. De kan handle om diabetes 2, hjertekar-problemer, gigt, forhøjet blodtryk og endelig overvægten, som mange slås med.

10 – 50 kilos overvægt har jeg erfaring med, og især det svære med at bevare vægttabet. Alt for mange overvægtige oplever desværre nederlag, når det gælder de overflødige kilo. Derfor er min erfaring til at kombinere diætprincipperne vigtige, fordi indsatsen kan målrettes til den enkelte.

Jeg indgår gerne i et tættere samarbejde om at styrke sundheden hos jeres medarbejdere, og jeg kommer gerne til et møde, hvis der er behov.

Ring på tlf. 51 60 71 33