Det bliver et brag af en fest, når fjerde etape af PostNord Danmark Rundt skal afgøres i Kalundborg fredag den 13. august 2021. Festen stopper dog ikke her. Der er mange spændende arrangementer for turister og borgere i weekenden i uge 32.

Fredag den 13. august 2021 bliver en mindeværdig dag for mange borgere i Kalundborg, når afgørelsen af fjerde etape af PostNord Danmark Rundt 2021 bliver afgjort i byen. Kalundborg Kommune forventer, at flere turister vil besøge byen for at opleve det spændende cykelløb.

I den sammenhæng opfordrer kommunen turister og borgere til at blive i Kalundborgkommune hele weekenden i uge 32.

”Folkefesten skal ikke slutte efter, at den sidste cykelrytter har krydset målstregen. Vi ønsker, at borgere og turister vælger at blive i Kalundborg kommune lidt længere og skabe gode minder i vores forskellige byer. På den måde kan folkefesten fortsætte til hele weekenden”, siger Jane Hald Christiansen kulturchef i Kalundborg Kommune.

Sommerjazz, madmarked og flere festivaler

Der er mange arrangementer at finde på kulturnaut.dk. Sommer jazz i Gårdhaven, Jazz på Røsnæs, Lundbye Kunstfestival, Kalundborg Rock’er 2021, Madmarked i Kalundborg, Gennem Ild & Vand udstilling og Western Festival Weekend er blot nogle af de mange spændende oplevelser, som turister og borgere kan opleve i weekenden i uge 32.

Der er oplevelser for alle og enhver. Børnefamilier, unge og ældre kan finde en oversigt over de kommende arrangementer i Kalundborg Kommune på dit-kalundborg.dk/kultunaut

Foto: JTL