Kissers Glade Hunde
v/ Kirsten Skeel
Bøstrupvej 22, Løve
4270 Høng
24627457
kissersgladehunde@gmail.com

Det bedste til menneskets bedste ven
Kissers Glade Hunde har specialiseret sig i at levere sund og nærende mad til hunde og katte. Butikken finder du i skønne landlige omgivelser på en gård i Løve. Kisser er hundeejer om en hals, og det gør, at hun er kompromisløs, når det handler om at udvælge de produkter, som butikken skal sælge til sine kunder. Det er således kvalitetsfoder fra bl.a. Barf og Mush, der laver hundemad som er fersk, ren, ubehandlet og fri for tilsætninger og unødvendige ingredienser. Mad som hunde er skabt til at spise.

Hermed opnår hunden den bedst mulige kvalitet i deres lange liv med familien. Valget mellem den dårlige og den gode kvalitet er hundens ejer, og dette valg kan mange gange være afgørende for hundens sundhed og livskvalitet.

Kornfrit foder
Kissers Glade Hunde fører også tørkost produkter som Acana og Orijen samt det nye danske hundefodermærke Valhalla. Mærkerne kendetegnes ved en meget høj andel af kød og fisk, som er frisk så alle de vigtige næringsstoffer bibeholdes. Valhalla er et 100% kornfrit produkt .

Hele sortimentet er håndplukket hos udvalgte leverandører, hvor der tages udgangspunkt i dyrenes behov. Firmaets leverandører er typisk producenter, der ikke lader sig nøje med et halvgodt produkt, og det afspejler dermed Kissers filosofi.

Sortimentet bliver jævnligt opdateret og suppleret med nye varer, når Kisser har været på messer i ind- og udland. Hos Kissers Glade Hunde tror man på, at det gælder om at holde sig orienteret om nye tendenser i branchen, så man kan tilbyde kunderne – både hunde og katte – den bedste foder.

Smagsprøver
Man er altid mere end velkommen i butikken i Høng sammen med sin hund, hvis der er noget særligt, som man er ude efter. Man kan også få en prøvepose.

Kissers Glade Hunde leverer produkter af høj kvalitet og med en udstrakt grad af service, som gør at både selve købsoplevelsen og hverdagen bagefter højnes. Hunde er i endnu højere grad end mennesker forskellige, da der både er forskellige racer og forskellige hundetyper. Derfor bruger man hos Kissers Glade Hunde gerne tid på at rådgive den enkelte kunde, så det bliver den helt rigtige foder, der bliver indkøbt til familiens bedste ven.

Hundepasning
Du kan også være heldig at få passet din hund i Løve, idet Kisser tilbyder privat hundepasning på gården, hvor din hund bliver en del af familien. De tager kun én hund i pasning af gangen, dog kan der ske overlapning med to hunde.
Din hund skal på besøg først, for at se om den kan med gårdens hunde, og Kisser passer kun hunhunde. Der er også børn på gården, så din hund skal være tryg ved børn. Men så er din hund også sikret den bedste pasning, incl. naturligvis optimal ernæring.

Kunderne siger
”Super god service med gode råd og vejledning. Mange lækkerier til de kære hunde” – Mette

”Super service og rådgivning, og hurtig levering” – Lene

”Vil anbefale alle at handle hundefoder hos Kissers glade hunde. Havde en dejlig første oplevelse derude og jeg blev meget klogere på mine hunde og hvilket foder de fortjener/har bedst af” – Kimmie

”Kisser er super dygtig til at spotte hundens behov. God faglighed, kvalitet af produkter og høj service. Jeg vil til hver en tid give Kissers glade hunde mine bedste anbefalinger” – Sidsel

sølvpartner