Kom med til fest i Værslev Forsamlingshus, når Lotte Riisholdt underholder.

Oplev en perlerække af hits fra Dansktoppens store stjerner, når der bydes op til spisning og fest fredag den 1. november kl. 18.00 i Værslev Forsamlingshus, der ligger på Aldersrovej 32 lige uden for Kalundborg.

Som en hyldest til Dansktoppen har Lotte Riisholt sammensat showet ”Kom med til fest”. Her kan publikum opleve Lottes flotte stemme, glimt i øjet og humørfyldte væsen i en musikalsk fest, hvor publikum kan nynne, synge (eller måske tage en dans) til en perlerække af hits fra Dansktoppens store stjerner.

Lotte Riisholt har gennem sin 40 årige karriere cementeret sig som én af Dansktoppens bedste sangerinder. Gennem årene er det blevet til masser af Dansktop-hits, og som et bevis på Holbæk sangerindens store kvaliteter, fulgte nomineringen som ”Årets Kvindelige Dansktop solist” ved ”Dansktop Prisen 2016” i Jyske Bank Boxen (de øvrige 2 nominerede var Birthe Kjær og Ann-Mette Elten). Lotte Riisholt har et stort repertoire både dansk og internationalt, som tilpasses ethvert arrangement – stort som småt. Der er altid god stemning og fest, når Lotte Riisholt er på scenen. Alt bliver fremført med smil, charme og højt humør. Både som solist og med diverse professionelle musikere. Siden Lotte Riisholt udgav første soloalbum, er hendes popularitet vokset enormt og i dag er hun en meget efterspurgt sangerinde rundt i landet.

Ønsker man at deltage, så sker tilmelding til Værslev Forsamlingshus senest den: 27.10.19  til Kate Bay på SMS 28 93 00 23 eller mail: danielsen.kate@gmail.com. Det koster 195,- kr. Med i prisen er musik, buffet, kage og småkager. Der vil være salg af drikkevare hele aftenen.