Den populære folkemusikgruppe ”Folk Friends” fra det vestlige Jylland gæster endnu engang et forsamlingshus i Kalundborg kommune. Denne gang er det på Fuglede Forsamlingshus. Der er dømt fællessang, fællesspisning og irsk/skots folkemusik når forsamlingshuset åbner dørene, og folk kan vise tendenser til at have svært ved at stå stille.

Folk Friends er en folkemusikgruppe fra det vestlige Jylland. Musikken er meget inspireret af irsk/skotsk folkemusik, som står bandets medlemmer nært. Repertoiret spænder vidt lige fra vemodige ballader til livlige sange at synge med på. Det hele serveres med en spilleglæde ud over det sædvanlige, krydret med små anekdoter og sjove historier fra hverdagen. Folk Friends præsenterer også flere instrumentalnumre fra den danske, svenske og irske melodiskat.

Folk Friends har eksisteret i 20 år og de har spillet på utallige pubber, i forsamlingshuse og på forskellige festivaler. Af festivaler kan bl.a. nævnes Skagen, Tønder og Strib, disse har gruppen gæstet op til flere gange.

Datoen for arrangementet er fredag d. 20. marts kl. 18.00, hvor der servers dagens ret. Kl. 19.00 går det populære band på scenen og underholder. Fuglede Forsamlingshus finder man på adressen Søvang 6, 4480 Fuglede.

Billetter købes via www.kalundborglif.dk eller via www.fugledeforsamlingshus.dk til en pris a’ 125,- kr for voksne, og 75,- kr. for børn.

Pressefoto