Birkegårdens Haver inviterer til julehygge for hele familien, store som små, unge som gamle. De holder åbent både fredag, lørdag og søndag kl. 14-19.

Igen i år har de købt mange nye lyskæder, så det har aldrig været flottere og hyggeligere, og der er masser af plads, så familieaktiviteter og juleshopping kan foregå i trygge og forsvarlige rammer:

Og I kan godt glæde jer, julen i Birkegårdens Haver er en magisk og fortryllende oplevelse, fortæller Merry Sørensen. Den engelske have er flot pyntet i varmhvide lys overalt. Lyskæderne i Sandhaven er holdt i røde og hvide farver, og de kan ses fra det overdækkede caféområde. Meditationshaven er dekoreret i ishvidt, som giver den en flot og kuldegysende atmosfære.

Book din billet inden dit besøg
Vi benytter bookingsystem online, så vi kan begrænse antallet af gæster pr. dag og dermed sikre, at vi har god plads til alle gæster. Så skaber vi rammerne for en dejlig juleoplevelse for vores gæster i trygge omgivelser. Vi sætter også et stort telt op i år i forbindelse med Juleladen, så vi har mere plads og luft, hvor I kan sidde, når I får gløgg og æbleskiver.

Jul og boder i den gamle lade
Når I kommer ind i Juleladen, er det en fest for sanserne. Hele laden er dekoreret med julepynt og i midten står det store juletræ og byder alle velkommen. Her er et udvalg af spændende og alsidige boder, hvor der kan købes dekorationer, julepynt, hjemmelavede nisser, strikvarer, træfigurer og lækkerier til julen. Udenfor laden står slagteren som sædvanlig med sine bl.a. sine gode spegepølser.

Julen er børnenes fest
Vi sætter fokus på børnene i Birkegårdens Haver, da det er vigtigt for os, at børnene får en dejlig juleoplevelse. Der er spændende børneaktiviteter – blandt andet det populære Lykke-Jul, sløjfejagt, juleskattejagt, kreativ workshop og æselridning. Der er også slikposer til alle børnene, som deler ud julemanden lørdag og søndag – der er selvfølgelig også slikposer om fredagen, fortæller Anett Sander, som står for børneaktiviteterne.

Julecafé, julebutik og juletræer
Der dufter krydret og sødt i caféen, hvor der kan nydes gløgg, æbleskiver og diverse julemad, som I kan nyde i det lune og hyggelige caféområde. Det glitrer og glimter i Julebutikken, som er fyldt med masser af julevarer og gaveartikler for både børn og voksne. Rundt om i haverne lyser hele 50 flotte juletræer op og venter på, at vi får begyndt julen i Birkegårdens Haver.

Åbningstider: Fredag, lørdag og søndag den 17-19/12 kl. 14-19.

Læs mere om Eventyrlig Jul og Julemarked i Birkegårdens Haver.

Pressefoto