Et fantastisk jubilæumsår er netop rindet ud for ægteparret Merry og Finn Sørensen i Birkegårdens Haver – en sæson der bragte gode oplevelser og mange gæster.

Ny aktivitet skød sæsonen i gang
I april slog ægteparret Sørensen sædvanen tro dørene op til endnu en sæson, denne gang til sæson nr. 20. Attraktionen kunne ved sæsonstart præsentere en ny aktivitet til børnene, en forhindringsbane – der sommeren igennem har glædet både små og store. Juni stod blandt andet i Strikkefestivalen tegn – to dage med det skønneste sommervejr hvor mange hundrede gæster lagde vejen forbi – både de strikkeinteresserede, men også mange for at gøre en god handel i de mange forskellige boder rundt om i haven. I juni i år, vil knitrende strikkepinde igen kunne høres i haverne.

Jubilæum i juli
Juli lagde ud med en fantastisk 20-års jubilæumsdag efterfulgt af en travl måned med masser af glade sommergæster, hvor dagene med børneaktiviteter igen blev en succes, og som gentages i 2017. Uge 42 med Halloween blev vejrmæssigt ikke den bedste, men endnu engang kunne det konstateres, at det ikke afskrækkede havens gæster, der vejret til trods, travede rundt og så de mange, mange eventyrfigurer.

Den sidste jul slog alle rekorder
Det blev en yderst velfortjent juleferie for alle ansatte i Birkegårdens Haver – da julelysene blev slukket søndag den 18. december, ikke mindre end 12.000 gæster kom i løbet af julemåneden for, en sidste gang, at opleve den magiske julestemning i Tågerup. ”Ganske overvældende udtaler Merry, men da også lidt vemodigt – men altså et nødvendigt valg. Og nu er alle kæder m.v. solgt – der er sat punktum for en populær juleaktiviteten”.

Flere gæster – blandt andet flere fester
I 2015 kunne man glæde sig over 40.700 gæster på Birkegården – i 2016 blev det til hele 45.000 besøgende, en stigning der skyldes flere ting. Nemlig at flere afholder selskab i Café Klokkeblomst, en rigtig flot juli og sidst men ikke mindst fire adventsweekender med absolut rekord.

Den 1. maj lyder startskuddet igen, sæson nr. 21. venter forude og Merry og Finn Sørensen samt hele team Birkegården står igen parate til endnu en sæson. Lidt nyheder venter der da også til de gæster, der vil nyde foråret i Birkegårdens Haver.