Er du vild med at lave film, eller kunne du bare godt tænke dig at prøve det? Kalundborg Biblioteker har haft stor succes med Stop Motion Studio arrangementerne i de sidste par år:

Vi er gået videre med stop-motion-ideerne og opretter nu en klub, hvor børnene kan lave deres egne film, bruge deres kreativitet og have det sjovt.

Vi kommer både til at lege med helt simple måder at lave film på og med en ny avanceret animations-app. Børnene kan selv vælge en historie eller et tema og med pap, papir, silk clay, farver og figurer, skaber de et spændende univers med spændende fortællinger. Fokus skal også være på fællesskab, hvor børnene skal samarbejde og selvfølgelig skal det være sjovt.

Filmene skal animeres på bibliotekets iPads gennem appen CoboStories – et leg- og læringsunivers. Der kræves ingen erfaring og forkundskaber, for at gå i gang. Børnene vil meget hurtigt være selvhjulpne og kunne producere små kreative film eller bøger, hvor kun fantasien sætter grænser. Cobostories understøtter leg, læring og æstetisk læring, kreativitet og innovation, samt sproglige og sociale kompetencer. Alt i alt en fantastisk platform at arbejde på.

Film Studio klubben er målrettet børn mellem 9 og 14 år. Vi mødes den sidste torsdag på Kalundborg Bibliotek i februar, marts og april! Dvs. d. 27. februar (opstart), d. 26. marts og d. 30. april. Alle dage fra kl. 15.30 – 17.00.

Håber vi ses – det bliver megasjovt og hyggeligt.

Det er gratis at være med men husk tilmelding på https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/mest-boern/filmstudio-klub-boern-fra-9-14-aar
Vi har begrænset pladser.

Pressefoto