Endelig må man åbne igen, og Dyrehøj Vingård inviterer derfor til lanceringsmiddag grundlovsdag den 5. juni:

Det er en tradition, som vi har afholdt siden vi startede, og det er en aften i vinens tegn. Tom fortæller om året der gik, druerne, høsten og indgående om de enkelte vine. Mon ikke han også finder en ekstra vin et sted!

Vi starter lidt tidligt, for der er stadigvæk nogle ”gå hjem tider”, som vi skal overholde. Derfor sætter vi os til bords kl. 17. Da der er krav om afstand mellem bordene og antallet af gæster, er der desværre kun et begrænset antal billetter.

Aftenens menu
Karoline har sammensat en forårsmenu, og vinene bliver de nyeste som er tappet her i foråret.

Snack
Pommes souffle
Forret
Hvide asparges – fjordrejer – sauce mousseline
Mellemret
Sommerbuk – tomat – urter
Hovedret
Pighvar – ærter – nye kartofler – kærnemælkssauce
Mellemret
Rehydreret ost – stikkelsbær
Dessert
Hindbær – jordbær – karamel – vanilje
Sødt til kaffen
Surprice

Pris pr. kuvert er 899.-

Bestil jeres pladser her.

Foto: ABW