Hyundai Kalundborg er nu klar med privatleasing af elbiler. Den stigende interesse for grønnere biler og de mange fordele ved privatleasing får nu Hyundai Kalundborg til at åbne for privatleasing af elbiler.

Flere og flere får øjnene op for privatleasing af biler og de mange fordele, der er ved det, lyder det fra Hyundai Danmark. Samtidig kigger flere og flere danskere på klimaregnskabet, når de leder efter ny bil. Ifølge tal fra brancheorganisationen De Danske Bilimportører kom der i marts 1.114 nye elbiler på vejene, hvilket er mere end dobbelt så mange som i marts 2019. Det får nu Hyundai Kalundborg til at tilbyde privatleasing af elbiler, så det fremover er muligt at lease stort set alle modeller i Hyundais sortiment.

“Vi kan mærke, at interessen for elbiler også er stor, når det gælder privatleasing, og da leveringstiden i dag er markant lavere end før, endda med omgående levering på nogle af modellerne, udvider vi nu vores privatleasing-program til også at indeholde elbiler,” siger Annegrethe Skovby, der er pressechef for Hyundai Danmark.

Populær elektrisk SUV
Vil man afprøve en bil, der kører på el, er det nu bl.a. muligt at privatlease SUV’en KONA electric – der er en af Danmarks mest solgte elektriske SUV’er. Med KONA electric får man en lydløs elbil med høj indstigning, der giver et godt overblik, og en lang udstyrsliste bl.a. Apple CarPlay, Bluetooth, bakkamera, fartpilot, klimaanlæg, varme i forsæder, LED-kørelys, eCall, automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, LED-baglygter, aktiv vognbaneassistent plus meget mere.

KONA electric har en rækkevidde på op til 449 km på en opladning, og kan leases fra 4.095 kr. i månedlig ydelse.

El, plug-in hybrid eller hybrid?
Med IONIQ electric, der kører på el, får man kombinationen af et smart aerodynamisk design, en lækker kabine, masser af udstyr bl.a. 8″touchskærm, adaptiv fartpilot med Stop og Go, Apple CarPlay, Bluetooth, klimaanlæg, varme i forsæder og rat samt 100% emissionsfri kørsel. IONIQ electric har en rækkevidde på op til 311 km på en opladning og kan privatleases fra 3.795 kr. i månedlig ydelse.

Hvor KONA electric og IONIQ electric kører på el, kombinerer IONIQ hybrid og IONIQ plug-in hybrid el og benzin. IONIQ plug-in hybrid giver mulighed for at få det bedste af to verdener. Bilen kører op til 52 km på el. Når strømmen ikke rækker længere, skifter den automatisk til benzin. IONIQ plug-in hybrid med udstyr som Apple CarPlay, Bluetooth, varme i forsæder og rat, klimaanlæg, bakkamera og adaptiv fartpilot kan privatleases fra 3.495 kr. i månedlig ydelse.

Med IONIQ hybrid skal du slet ikke tænke på at oplade et batteri. Bilen oplader sig selv, når der bremses eller når forbrændingsmotoren kører. IONIQ hybrid med udstyr som Apple CarPlay, klimaanlæg, varme i rat og forsæder kan privatleases fra 3.695 kr. i månedlig ydelse og kører op til 21,7 km/l.

Fælles for alle bilerne er en udbetaling på blot 9.995 kr. Løbetiden på Hyundais privatleasing er 36 måneder og inkluderer 15.000 km om året. Ekstra kilometer kan tilkøbes alt efter behov.

 

Pressefoto