Vi er godt inde i efteråret bladene er faldet af træerne og nu nærmer Danmarks vist nok største shoppedag sig Black Friday, du kan med for del bruge dagen eller måske hele ugen på at finde nogle gode og billige efterårsnyheder til boligen, som f.eks. et flot udetermometer, så du kan følge med i, hvordan temperaturen falder eller nogle flotte lysestager, som kan være med til at skabe varme og hygge.

Skriv dig op til Black Friday nyhedsbreve

Hvis du ikke vil gå glip af gode tilbud, så kan det være en god idé at skrive dig op til nyhedsbreve fra dine yndlingsbutikker, hvis du er interesseret i boligindretning, kan du f.eks. skrive dig op hos kitchenlivingdining.com.

Ved at skrive dig op til nyhedsbreve får du tidligt besked om gode tilbud, og du kan også få andre fordele i løbet af året.

Hvis du vil have mest muligt ud af Black Friday, så er det en god idé at lave en liste over, hvad du er på udkig efter. Hvis du f.eks. virkelig mangler en ny blender eller andre køkkenmaskiner så hold øje med, hvilke butikker har dem som en del af deres tilbud.

Sørg også for at researche hvilke modeller, der kan det, du skal bruge, og som har fået gode anmeldelser, så du hurtigt kan slå til, når du ser det gode tilbud og ikke behøver at skulle ind og læse modellen passer til dig.

Tag dig i agt for kopivarer

Hvis du laver alle dine Black Friday køb online, så sørg for at holde øje med, at det er en reel onlineforhandler, du handler hos. Svindlerne er blevet rigtig gode til at kopiere indhold fra reelle hjemmesider og bruge det til at oprette falske sider, der til forveksling ligner de rigtige. Noget af det, du kan gøre, er at tjekke at URL’en giver mening og om forhandleren opgiver en fysiskadresse for virksomheden på sin hjemmeside.

 

Hvis du laver alle dine Black Friday køb online, så sørg for at holde øje med, at det er en reel onlineforhandler, du handler hos. Foto: Pexels

Sider2022