RÖS Solaris Vintage 2018 slår alle dessertvine i stor international vinkonkurrence. TOP-GULD til Dyrehøj Vingaard i Organic Wine Award International 2021.

Årets efterårssmagning i denne store internationale konkurrence er lige blevet offentliggjort – og Dyrehøj Vingaards solarisvine klarede sig flot.

De havde tilmeldt syv vine i kategorierne hvidvine, mousserendevine og dessertvine og de kom hjem med en top-guldmedalje, en guldmedalje samt fem sølvmedaljer. Med top-guldmedalje, til RÖS Solaris Vintage 2018, er det første gang, at en af deres vine bliver tildelt 97 point ud af 100 mulige, og første gang de slår det stærke felt samt bliver vinder af en kategori.

Organic Wine Award International er en stor international tysk konkurrence for vine skabt efter økologiske principper. Vinene bliver bedømt efter PAR metoden. I dette års forårs- og efterårskonkurrence deltog til sammen ikke færre end 1.116 vine fra 19 europæiske lande. I efterårskonkurrencen deltog Kalundborg-vinen i konkurrencen med 304 tilmeldte vine.

Du kan smage alle vinene i vinbaren på vingården, hvor der er åbent hver dag fra 10 – 17, og du behøver ikke at booke hverken tid eller bord. 

 

Foto: ABW