Med foråret kommer den nye årgang på hylderne, og caféen åbner hos Dyrehøj Vingaard. Cafémøblerne er fundet frem, glassene er pudset og roséen er på køl – så de er helt klar!

RÖS Solaris Prestige 2018 er blevet sublim
Måske den mest ventede vin af dem alle, RÖS Solaris Prestige, er blevet helt formidabel. Den har fået følgeskab af endnu en sød vin, der er en blanding af solaris og muscaris. Kig ind i butikken og smag den nye årgang og meget andet.

Skærtordag gourmetaften
Traditionen tro lanceres den nye årgang ved et arrangement Skærtorsdag. Kl. 18 byder vinbonden velkommen. Som akkompagnement til de fem lækre retter fortæller vinmageren om de forskellige vine, der bliver serveret til. En spændende og hyggelig aften hvor der er rig lejlighed til at stille spørgsmål og blive klogere på vin.

Café Dyrehøj åbner sæsonen
De tilbyder en afslappet og hyggelig vingårdsstemning på terrassen eller inden døre. Menukortet byder på lækre frokostretter, kaffe og kage eller bare et glas kølig rosé.

Vingårdens påskeæg
Der er mange søde værtindegaver til påskens gæstgivere i butikken. Camilla sammensætter påske-værtindegaver med stor fantasi og har blandt andet kreeret en “Vingårdens påskeæg” med diverse spiritusflasker. Du kan også sammensætte dit eget smagekit med 5 forskellige 5 cl. spiritus til kr. 200.-.

Foto: Dyrehøj Vingaard.