Pressefoto

Nu kan pizzaglade kalundborgensere se frem til at Domino’s Pizza slår dørene op. Pizzakæden genåbner over hele Danmark, og nu er turen kommet til Kalundborg. Med en stærk organisation i ryggen og glade kunder rundt om i landet ser Domino’s frem til at byde kalundborgensere velkommen i restauranten, der slår dørene op d. 30. august på tanken på Sct. Jørgensbjerg nr. 42.

Restaurant nummer 20
Restauranten i Kalundborg bliver den 20. restaurant i Danmarks største pizzakæde, Domino’s Pizza. Pizzakæden, der fik nye australske ejere i sommeren 2019, har planer om på sigt at åbne hele 150 restauranter i Danmark.

“Vi glæder os meget til at åbne i Kalundborg, som bliver vores restaurant nummer 20. Vi håber, at kalundborgenserne finder pizzasulten frem, for vi står klar med en bred palette af gode og sprøde pizzaer allerede fra udgangen af måneden,” fortæller Kellie Taylor, som er landedirektør for Domino’s Pizza i Danmark, og fortsætter: “Og vil man undgå turen i regnen, står vores dygtige bude klar til at levere. Den centrale beliggenhed har vi netop også valgt, så vi kan være stærke på både levering og afhentning, for vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder derude.”

Vil være størst i Danmark
Den første danske Domino’s i rækken af de nu i alt 20 restauranter genåbnede i juni 2019. Og koncernen bag – australske Domino’s Pizza Enterprises – har planer om at vokse yderligere frem mod 2030.

“Vi opfatter os selv som ‘pizza people’ og vi ved, hvad vi laver. Jeg startede selv som pizzabager i 1993. Vi tror på, at vi kan blive det foretrukne valg for alle danskere, og derfor også på sigt blive Danmarks største fastfoodkæde,” fortæller Kellie Taylor.

Den australske Domino’s Pizza Enterprises-koncern overtog Domino’s Pizza i Danmark i sommeren 2019 og er i dag den største franchisekæde af Domino’s Pizza udenfor USA.
På restauranten i Kalundborg vil man stå klar til at modtage gæster fra mandag d. 30. august. Åbningstiden er 11.00-23.00 alle ugens dage. Domino’s Pizza i Kalundborg søger i forbindelse med åbningen fortsat medarbejdere. For mere information om ledige stillinger hos Domino’s Pizza kan man besøge www.jobs.dominos.dk.