De er virkelig onde! Men heldigvis på den sjove og glade måde. Det bliver en koncert, der får selv de sødeste små englebørn til at hoppe med på den onde bølge.

Tirsdag d. 27 juni 2023 slår Kalundborg biblioteker – Kalundborg dørene op til Den 8. Himmel, når vi inviterer ”De Onde” til at starte ballet med et brag af en familiekoncert. Koncerten er fra 10:30-11:15 og foregår i Klosterparken lige bag Kalundborg Gymnasium.

En solid basgang, melodiøs guitar, rytmiske trommer og syngende trompet. Det er opskriften på den ondeste omgang musik du nogensinde har oplevet. ”De Onde” laver nemlig svedig og ondskabsfuld børnemusik som ingen andre! Sammen med ”De Onde” kan du få lov til at være fræk, uopdragen, uartig, slem, uhøflig, ulydig og helt igennem øretæveindbydende!

Du kan møde trompetisten Peter, som spiller så højt, at han vækker dem der sover selv den dybeste søvn, og Tobias som spiller den ondeste guitar, Eva som vender op og ned på tonerne med sin onde bas og Carl, som spiller så onde trommer, at han kan skræmme selv den modigste soldat, blot ved at spille en trommemarch!

Når først ”De Onde” begynder at spille op til dans, er der intet der kan stoppe publikum fra at danse og synge med!

Koncerten er for de 3-10-årige og deres voksne og alle dem, som vil høre en omgang virkelig ond musik!

”De Onde” er Carl Quist-Møller på trommer, Peter Marrott på trompet, Eva Skipper på bas og Tobias Trier på guitar.

Billetterne koster 30 kr., og kan enten købes via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside www.kalundborgbib.dk eller i døren.

Pressefoto De Onde