Kom og vær med i ’Dittes Kunstklub for børn’ på Kalundborg Bibliotek

Vores lokale billedkunstner Ditte Forchhammer, som igen denne sommer stod for de meget velbesøgte Open Air male-arrangementer på Kalundborg Bibliotek, afholder igen dette efterår kunstklub for børn.

Klubben har hjemme på Kalundborg Bibliotek og starter op mandag d. 6. september og løber derefter 7 mandage i efteråret. Se datoer på Kalundborg Bibliotekers hjemmeside.

Kunstklubben er for de 6-9 årige og der vil blive arbejdet med forskellige temaer fra gang til gang – og har børnene lyst, kan de udstille deres værker på biblioteket. Børnene får selvfølgelig deres værker med hjem, når de har været udstillet.

Ditte Forchhammer er oprindelig uddannet folkeskolelærer og har arbejdet som specialklasselærer i mange år. Hun har arbejdet som billedkunstner siden 2006. Ditte har undervist både i Hillerød og i Kalundborg under LOF og privat. Ditte maler med akryl og benytter, udover de de mere traditionelle maleredskaber, porrer og forårsløg som pensler, hvilke hun også vil bruge i kunstklubben for børn.

Tilmelding via www.kalundborgbib.dk

Man tilmelder sig hele forløbet på 7 mandage og det er ganske gratis at deltage.

Husk at der nu på fredag d. 20. august i øvrigt er release af efterårets arrangementsprogram på Kalundborg Bibliotek fra kl. 16.00-17.30 med både fællessang og lidt godt at spise og drikke.

Se mere på www.kalundborgbib.dk

Pressefoto