Har du brug for uvildig rådgivning om hvordan du fyrer fornuftigt, eller står du med et spørgsmål vedrørende din skorsten eller brændeovn, kan Jyderupfejeren hjælpe dig.

De erfarne medarbejdere er uddannet efter de nyeste teknikker i faget, og de kører ud og udfører skorstensfejning med mere i Jyderupdistriktet. Distriktet omfatter de gamle kommuner Bjergsted (nu Kalundborg kommune), Svinninge og Tornved (nu Holbæk kommune).

Indehaver Jimmie Larsen gik i lære som skorstensfejer i 1988 i Nykøbing Sj hos Robert Madsen. Han blev udlært i april 1992 og overtog Jyderupdistriktet i juli 2013.

God service, høj kvalitet
I det daglige servicerer Jyderupfejeren både private husstande samt små og store virksomheder. De dygtige medarbejdere har givet firmaet et godt ry i lokalområdet, og Skorstensfejer Jimmie Larsen sætter en ære i, at alle kunder oplever en god service.

Jyderupfejeren er medlem af Skorstensfejerlauget, hvilket understøtter at al arbejde bliver udført i højeste kvalitet. Skorstensfejerlauget har et kvalitetssystem, som Jyderupfejeren grundet sit medlemskab er underlagt, hvilket betyder, at alle regler og krav med garanti overholdes.

Du har bl.a. via sms mulighed for at booke en tid fra time til time eller fra dag til dag. Medarbejderne er klar til at køre ud til dig, der hvor du har brug for det, og på det tidspunkt hvor det passer dig.

For mere information, klik her.