Peter Vraast-Thomsen har 22 års erfaring som skorstensfejer, heraf de 19 år her på egnen. Du ser Høngfejerens vogne på vejene i den gamle Høng kommune og dele af det gamle Gørlev kommune (Reersø, Mullerup, Vinde Helsinge og Kirke Helsinge).

Den kommunale skorstensfejervirksomhed er medlem af Skorstensfejerlauget og lever således op til Kvalitetssikringsordningen. De erfarne medarbejdere er alle uddannet efter de nyeste teknikker i faget.

Høngfejeren renser alle typer kedler, herunder bl.a. pilleovne, brændeovne, halmfyr, stokerfyr og pillefyr. ”Vi monterer desuden tagtrin, renselemme, allikeriste, samt udtagning af allikereder, og tilbyder renovering af brændeovne, såsom isætning af nye ildfaste sten og røgvendeplader”, fortæller Peter Vraast-Thomsen.

Skal dine tagrender være klar til voldsomme regnskyl, skal de være rensede for grene, blade, slam og hvad der eller samler sig dér. Med sin faste og sikre gang på hustagene kan Høngfejeren nemt og effektivt udføre tagrenderensning.

Hos Høngfejeren får du solid rådgivning om gældende regler, tiltag der kan gavne din brændseløkonomi og den teknologiske udvikling på området. Rådgivningen er uvildig, idet virksomheden ikke sælger brændeovne, skorstene mv., men udelukkende udfører vedligeholdelse og optimering af samme.

Følg Høngfejeren på Facebook, hvor der også er gode råd at hente.