MK-Automatik er et firma med flere års erfaring, som udfører automatisering inden for fire hovedfag. Manden bag er Morten Broe Knudsen. Morten blev uddannet i 2007 og har mere end 10 års erfaring i faget.

Firmaets målsætning er at levere den bedste service til såvel store som små kunder indenfor industrien, forlystelsespark, marine og offshore. Igennem kreativ tænkning og en solid forståelse for kundernes udfordringer udnyttes deres viden til at sammensætte intelligente løsninger, der løser disse udfordringer.

MK-Automatik har adresse i Korsør men løser opgaver i hele Danmark, bl.a. i Kalundborg som i den grad har gjort sig bemærket på Danmarkskortet for sin industri. Den gamle by er grundlagt omkring år 1160 af Esbern Snare med Højbyen som centrum for byen, og byen er nok mest kendt for den femtårnede Vor Frue kirke, men også store eksportvirksomheder som Novo Nordisk, Novozymes, Statoil Refining og Ørsted. Et verdensklassecenter for biotekproduktion og en forlænge Kalundborgmotorvejen helt til Kalundborg er med til at sikre fortsat vækst i Danmarks industrielle hotspot på Vestsjælland.

MK-Automatik tilbyder alle former for automatisering inden for industriel produktion

Industri automatisering er et must, hvis du vil fastholde konkurrenceevnen på større eller mindre maskiner, udstyr og produktionsanlæg af høj kvalitet.

MK-Automatik har store kompetencer og meget erfaring inden for industriel automatik, uanset om omdrejningspunktet er fabrikker, pumpestationer, lagerhoteller osv.

Så står jeres virksomhed og skal have lavet en styretavle, have hjælp til fejlfinding, bygget en styring eller har brug for mandskab til vedligehold, så tøv ikke med at kontakte Morten Knudsen og MK-Automatik.

Få hjælp til:

Fejlfinding
Vedligehold
Byggestyring
Udvikling og bygning af mindre automatikprojekter
PLC programmering (Siemens og Mitsubishi)
Pneumatik

For mere information, klik her.

Foto MK-Automatik