Oplev forestillingen Hattemågen med Randers Egnsteater for de 1½-4 årige, lørdag den 2. oktober i Biblioteksinfo Snertinge. Forestillingen handler om en fin dame har købt et flot sommerhus ved et smukt hav. Hun glæder sig til at skulle på ferie og til at nyde lidt dejlig fred og ro. Men så…

Børnebogsforfatter Mette Hegnshøj gæster Høng Skole den 5. oktober. Mette har skrevet børnebøger og på denne dag vil der særligt være fokus på ”Ella er mit navn, vil du købe det?” Arrangementet finder sted som led i ”Læseløft” projektet, og er arrangeret i samarbejde med Høng Skole.

I efterårsferien er der rig mulighed for at gå på opdagelse i de mange spændende aktiviteter. Lørdag den 16. oktober er der Spildag i Ubby Bibliotek og Forsamlingshus. Arrangeret i samarbejde med Hvidebæk Lokalråd. Du kan også prøve at skyde med bue og pil i Kalundborg Hallen. Det sker den 18. oktober og er for børn fra 7 år. Og den 20 og 21. oktober er der hyggelige og kreative formiddage på Svebølle Kvik Bibliotek og i Biblioteksinfo Vesterlunden.

Læs om de mange andre sjove aktiviteter for børn i bibliotekernes nye katalog.

 

Hattemågen. Pressefoto.