Kissers Glade Hunde har specialiseret sig i at levere sund og nærende mad til hunde og katte. Butikken finder du i skønne landlige omgivelser på en gård i Løve. Kisser er hundeejer om en hals, og det gør, at hun er kompromisløs, når det handler om at udvælge de produkter, som butikken skal sælge til sine kunder. Det er således kvalitetsfoder fra bl.a. Barf og Mush, der laver hundemad som er fersk, ren, ubehandlet og fri for tilsætninger og unødvendige ingredienser. Mad som hunde er skabt til at spise.

Hermed opnår hunden den bedst mulige kvalitet i deres lange liv med familien. Valget mellem den dårlige og den gode kvalitet er hundens ejer, og dette valg kan mange gange være afgørende for hundens sundhed og livskvalitet.

Du kan også være heldig at få passet din hund i Løve, idet Kisser tilbyder privat hundepasning på gården, hvor din hund bliver en del af familien. De tager kun én hund i pasning af gangen, dog kan der ske overlapning med to hunde.
Din hund skal på besøg først, for at se om den kan med gårdens hunde, og Kisser passer kun hunhunde. Der er også børn på gården, så din hund skal være tryg ved børn. Men så er din hund også sikret den bedste pasning, incl. naturligvis optimal ernæring.

Kontakt

Kissers Glade Hunde
v/ Kirsten Skeel
Bøstrupvej 22, Løve
4270 Høng
24627457

Foto: Kissers Glade Hunde