Fra venstre Svend-Erik Autzen, Kalundborg, Stén Knuth, Slagelse og Gert Jørgensen, Sorø. Foto: VisitVestsjælland

Solskin og lune forårsdage lader vente på sig, det gør inspiration fra Sjællands Vestkyst ikke. Masser af spændende inspiration og gode historier er på plads og samlet i den helt nye Destinationsavis for sæsonen.

Fredag modtog to af vores tre borgmestre, nemlig Gert Jørgensen og Stén Knuth avisen, avisen der i år er blevet på hele 40 sider og igen trykt i 100.000 dugfriske eksemplarer.

Distribueringen af avisen er startet og fortsætter de næste uger i blandt andet vores tre kommuner inkl. vores 12.000 feriehuse langs kysten.

Because HYGGE is a place
’Rundt om Sjællands Vestkyst’ udkommer i år for anden gang, fortæller formand Poul Buur, modellen med at trykke i så stort et oplag, og at lade avisen være tilgængelig så bredt som muligt i destinationen, viste sig at være helt rigtig.

Formålet med avisen er at inspirere. Når du først er ankommet til området, og skal til at planlægge din dag eller måske din uge i feriehus, så er det tid til at lade sig inspirere. Og der er et væld af spændende og meget forskellige muligheder i vores destination. Vi har fastholdt de små, skæve og knap så kendte historier udtaler Anette Moss, konstitueret direktør hos VisitVestsjælland – det giver både os der bor her og vores gæster sjov og anderledes viden.

Vores Inspirationssteder har modtaget avisen, så du kan hente Destinationsavisen på Kalundborg Bibliotek, Sorø Bykontor, Slagelse Museum, Skælskør Bykontor og Korsør MadMarked.

Tak for stor opbakning
Afslutningsvis skal lyde en stor tak for den rigtig store opbakning vi har mødt i forbindelse med avisens tilblivelse, hvilket har gjort arbejdet rigtig spændende og dermed også betydet udvidelse af sideantal oplyser Anette. Rigtig god læselyst og ikke mindst god fornøjelse rundt i destinationen.