Valgdebat om psykiatrien i Region Sjælland

D. 21/10 er der kommunalvalg i Danmark. Bedre psykiatri Kalundborg har, på vegne af Bedre psykiatri region Sjælland, arrangeret en valgdebat om psykiatrien i regionen d.  24/10. Alle opstillede partier er inviteret til at deltage.

Den sidste psykiater forlader snart Kalundborg. De psykisk syge føler sig udstillet på sygehuset i Slagelse. Det er bare to af overskrifterne fra de seneste ugers debat om psykiatrien i Region Sjælland.

Hvad vil politikerne gøre for at forbedre behandlingen af psykisk syge i Region Sjælland? Det debatterer vi d. 24/10, når Bedre Psykiatri i Kalundborg afholder valgdebat om regionens psykiatri.

Formand for Bedre Psykiatri i Kalundborg, Bjarne Rose Pedersen, efterlyser større lydhørhed hos politikerne:

“Jeg håber, at vi under valgdebatten får den udbredte kritik af psykiatribehandlingen i regionen frem. Jeg håber også, at det nye Regionsråd vil arbejde for et bedre samarbejde med de pårørende til patienter i psykiatrien.”

Debatten vil tage udgangspunkt i en befolkningsundersøgelse om holdningen til psykiatrien, som Bedre Psykiatri står bag.

En lang række politikere vil deltage i debatten. Herunder: Kirsten Rask (S), Ellen Gertrud Houlberg Thomsen (DF), Anita Grundberg Winther (V), Ursula Beate Dieterich-Pedersen (EL), Sven-Åge Westphalen (Å), Anne Birgitte Møller Ronex (R), Tina Boel (SF), Lars Kronborg (NB)

Bedre Psykiatri i Kalundborg er en lokalafdeling af landsforeningen Bedre Psykiatri.

 

Praktiske oplysninger:

Tid: Tirsdag d. 24/10 kl. 18.30 – 21.00.

Sted: Vinde Helsinge forsamlingshus, Vinde Helsingevej 13 A, 4281 Gørlev

Gratis adgang. Drikkevarer kan købes,

Kontakt: bedrepsykiatrikalundborg@jubii.dk / tlf: 5046 9846

 

Foto: Bedre psykiatri