Nu løftes sløret for de sidste to navne til årets festival i Kalundborg d. 10. og 11. august 2018.

Og det første er Danmarks bedste beat orkester ”The Beatophonics” som gengiver de mange store Beatles hits fra 60′ og 70’erne. The Beatophonics lever sig fuldt ind i den gode gamle stil og har spillet på bla. Jellingfestivallen. Og det er bestemt også en kæmpehyldest til dette band at guitarist Søren Koch er blevet headhuntet af det legendariske band the Zombies hvor Søren tager bassen i hånden.

Næste og sidste band af de 11 som skal optræde på Kalundborg Rock er Italobrothers. Italobrothers har tidligere med stor succes optrådt på Kalundborg Rock, og vi glæder os naturligvis til at se dem tilbage her i Kalundborg.

Vi har nu alle på plads, og udover Italobrothers, Beatophonics kan vi præsentere Michael Falch, Rasmus Seebach, Dizzy Mizz Lizzy, Hugo Helmig, Scarlet Pleasure, Guitar Rebels, Aura, Skinz samt Dressed for Roxette

Om The Beatophonics

Danmarks bedste beat orkester The Beatophonics er på landevejen igen, når de udsender deres første rigtige liveplade “Live at Club The Liverpool House” som er optaget på Teaterbygningen i Køge. Pladen byder på 12 energiske skæringer fra bandets fede repertoire af egne numre + klassiske tracks fra beatmusikkens guldalder.

Grundsporene er nøje håndplukket af bandet og mixet og masteret af Rune René Hansen (Freddy and the Phantoms, Sorte Fugle m.fl.). Albummet udkom på LP, CD, stream og download den 3. marts 2017.

The Beatophonics’ bassist Rasmus Schrøder fortæller med begejstring: “Sidste år har vi brugt en del tid i studiet og skrevet på vores næste studiealbum. Men inden det udkommer så udsender vi “Live at The Club Liverpool House” så vi får en undskyldning for at komme ud af studiet og ud på spillestederne igen. Vi savner at spille live og glæder os helt vildt til at møde en masse glade mennesker i Danmark og Sverige.”

“Live at The Club Liverpool House” blev egentlig optaget og filmet til et TV program på TV2 Charlie hvor Peter Belli også var gæst. Materialet blev imidlertid så solidt at bandet besluttede sig for at udgive koncerten på plade. Det er dette materiale, samt en masse nyt, du kan opleve på bandets turné.

The Beatophonics blev dannet i 2010 og består af Søren Koch (vokal, guitar), Rasmus Schrøder (vokal, bas), Flemming Koch (vokal, trommer). Sammen har gruppen spillet små 100 koncerter og gæstet større spillesteder og festivaller over hele Danmark. De har allerede opnået stor anerkendelse for deres stilrene koncept og deres forrygende livesets.

The Beatophonics udgav i 2015 deres selvbetitlede debutalbum som tog anmelderne med storm og sikrede bandet massiv airplay på P4 og P5.

Om ItaloBrothers

Det hele startede i 2005 da det tyske producer team Zacharias Adrian og Mathias Metten følte måtte gøre nogen ved deres passion for musikken. Så efter 2 års hårdt arbejde i hands-up Italo-style, dannede de gruppen som de nok ikke overraskende valgte at kalde ItaloBrothers.

ItaloBrothers live er med den helt igennem fantastiske vokal Mathias Metten, der om nogen kan sætte gang i en fest med hit på hit gennem hele showet.

ItaloBrothers slog for alvor igennem i 2007 hvor de udgav megahittet ”Colours of the Rainbow”, et nummer som toppede stort set alle hitlister. Kort herefter smed de ”Moonlight Shadow” på gaden, et remake af Mike Oldfield klassikeren tilbage fra 1983, dette remake nåede ligeledes stor anerkendelse på dansegulve over hele Europa. Hits som ”Counting Down The Days””, ”Where Are You Now” fulgte trop og gjorde kunsten efter.

I 2009 releasede de så monsterhittet “Stamp On The Ground”, som med sine 150 bpm, flår dansegulvene op alle vegne. Den er røget nr. 1 på flere charts, også på div. Radiocharts som det suverænt mest ønskede nummer fra lytterne. Hittet har pt. 60 mill. views på youtube.

I 2010 sendte de således endnu et monsterhit i ”Love is on fire” på gaden.
I jan. 2011 kom så hitsinglen ”Radio Hardcore” og det længe ventede album ”STAMP”
I Juni 2011 kom så igen igen et hit i form af singlen ”Crying in the Rain”.
I 2011 kom ligeledes hitsinglen ”Boom”.
I 2012 blev singlen ”My Life Is A Party” release.
I 2013 d. 15.03 blev singlen ”This is Nightlife” released..og den strøg på blot 4 dage op som nr. 1 på iTunes dance chart i DK
I 2014 d. 28.03 kom så singlen ”Up N Away” igen en hands up single.
I Nov. 2014 kom singlen ”P.O.D.” som meget hurtigt hittede stort derude.
I 2014 d. 12.12 releasede de singlen ”One Heart” der allerede er et stort hit.
I april 2015 kom hitsinglen ”Springfield” som hurtigt gik nr. 1 på flere hitlister.
I maj 2015 kom så singlen ”Welcome To The Dancefloor” et megahit
I Oktober 2015 kom singlen ”Sleep When We`re Dead”.
27 November 2015 kom singlen ”Kings and Queens”.
01 juli 2016 kom endnu en hitsingle ”Generation Party”
01 Oktober 2016 kom singlen ”Summer Air” Et sandt monsterhit igen.
06 oktober2017 kom singlen ”Sorry” igen et iørefaldende hit.

Snyd ikke jer selv for en aften, spækket med tonsvis af kæmpe rykkehits. Der skal for alvor bides til bolle, når ItaloBrothers river dansegulvet fra hinanden.