Er du en rigtig spillefugl? Har du lyst til nye inspiration, når familien skal hive brætspillene frem?

Så mød op på Ubby bibliotek den første lørdag i vinterferien, hvor spilekspert Peter Michaelsen og hans spilleteam står parat, til at spille med både børn og voksne.

Spildagen afholdes atter engang på Ubby Bibliotek. Den første brætspilsdag i Ubby blev afholdt efterårsferien i 2017, og lige siden har Ubby Bibliotek indledt skolernes vinter- eller efterårsferie med afholdelse af spilledag, som de har givet titlen “Byg bro med Brikker”. Desværre har corona-nedlukningen medført, at spildagene har måtte holde pause. Men nu vender spildagene stærkt tilbage.

Initiativet til spildagene er kommet fra Hvidebæk Lokalråd og brætspilsekspert Peter Michaelsen. Peter Michaelsen er til daglig sognepræst ved Rørby Kirke, men har et stort kendskab til alverdens brætspil og deres historie. Blandt andet har han afholdt forelæsninger på universitetet, været interviewet i radioen og også rejst Danmark rundt og deltaget i diverse spilturneringer.

Det hele foregår den første lørdag i efterårsferien, den 16. oktober kl. 10.00 – 13.00 på Ubby Bibliotek, Hovedgaden 19, 4490 Jerslev 

Her vil man blive introduceret til mange forskellige spil, som alle kan spilles efter en introduktion på 1-3 minutter. Her er både de kendte spil og nye, anderledes spil, som udvider dit repertoire. Et spil varer typisk fra 10 minutter til 20-25 minutter.

Twixt, Lines of Action, Hex, Atoll, Wings, Trax og Gonnect er blandt spillene. Også spillene Go og Othello blev præsenteret ‒  to spil, hvor det gælder om at erobre det største territorium på brættet

Undervejs tag selv-buffet med saft og juice, samt frugt til deltagerne under hele forløbet. Der sluttes af med pizza.

Der vil også være personale fra Kalundborg Biblioteker til stede, så udbyt muligheden og medbring dit sundhedskort, så kan du samtidig blive oprettet som bruger af biblioteket eller blive indmeldt i Biblioteksklubben.

Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt at booke en billet via www.kalundborgbib.dk under det sker, da der er begrænsede billetter.

Pressefoto