sleichGørlev Legetøj
Algade 23
4281 Gørlev
Tlf.: 58 85 51 11
E-mail: kontakt@gorlevlegetoj.dk

Følg Gørlev Legetøj på Facebook 

En verden af leg
Gørlev Legetøj er en legetøjsforretning, som vi kender den fra de gode gamle dage, med et stort udvalg af legetøj og tøj til børn i alle aldre. Butikken, der er ejet af Mette Thrane, sælger alt indenfor legetøj til både små og store og babyudstyr til de mindste.

Tag dit barn med i Gørlev Lejetøj og udforsk en eventyrlig verden af leg.

elsaJulen er børnenes fest
Skab varme i vinterkulden og tænd julelys i børneøjne i decembermørket med den perfekte julegave. Med produkter fra Avengers giver du din lille actionhelt hans næste mission, og med biler og baner fra Hot Wheels og Cars kan jeres racerkører deltage i sit første formel 1 løb hjemme i stuen. Du kan glæde slottets prinsesse med en Barbiedukke eller en ny balkjole til jul og den lille kok med eget køkken og madvarer fra Mamamemo Træmad. Du finder også et bredt udvalg af figurer fra Disney, ikke mindst den populære musical Frost.

Gørlev Legetøj tilbyder et stort udvalg af de kendte og solide Schleichfigurer: bondegårdsdyr, vilde dyr, riddere, dinosaurer m.fl. I butikken finder du desuden produkter fra Fisher Place og trælegetøj til de mindste samt spil, som hele familien kan samles om.

Det sejeste lige nu
Hos Gørlev Legetøj ved de, hvad der hitter på børneværelset netop nu, og i butikken står de kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave. Du kan vælge at medbringe børnenes ønskeliste eller på forhånd forhøre dig om, hvorvidt det legetøj eller tøj, du er på udkig efter, føres i forretningen.
ninja turtles
Opfyld et ønske
På butikkens Facebookside sidder de klar til at svare på dine spørgsmål. Her finder du også de nyeste varer, gode tilbud og informationer om særlige åbningstider etc.

På forretningens hjemmeside finder du en oversigt over produkter. Kom ind i butikken og oplev det fulde sortiment eller få gaven leveret med posten via webshoppen.

Butikken har desuden funktion som posthus for Gørlevs borgere.


sølvpartner