Fru Olsen
Nyvej 6
4450 Jyderup
23 98 42 15
info@fruolsens.dk

Book en tid online 

Følg Fru Olsens på Facebook 

Personlighed frem for alt
Jyderup er en hyggelig by midt mellem Holbæk og Kalundborg, lidt nordøst for skønne Skarresø. Ganske tæt på stationen, apoteket og købmanden finder du frisøren – det er Fru Olsens på Nyvej, der er lige så hyggelig som Jyderup. Fru Olsen, alias Hanne Olsen, lægger nemlig vægt på den personlige service.

”Jeg går meget op i at tage mig god tid til hver og én, så du opnår det bedste resultat,” forklarer Hanne, der blev udlært i 1991 og i 2000 åbnede sin egen salon.

Salonen i Jyderup klipper både herrer, damer og børn. Uanset hvem du er, kan du være sikker på at blive lyttet til, så du og dit hår får lige præcis den behandling, der er brug for.

Er du glad for kaffe, kan du glæde dig over, at Fru Olsen serverer sin helt egen gode bønne. Den er blevet produceret med 100 % kærlighed sammen med Costa Kalundborg Kaffe risteri.

Nye teknikker og styling
Hanne Olsen har undervist i klipning, og hun deltager også selv i kurser i ind- og udland for at holde sig opdateret inden for teknikker og styling. Blandt hendes specialer af langhåropsætning og make-up. Det vil sige, du kan få hele pakken inden en stor fest, hvad end det er konfirmation, fødselsdag eller bryllup, der skal fejres. Hanne kan sit håndværk og byder meget gerne ind med ideer, der passer til dig og din stil.

Du kan booke en tid online, men hvis du ikke kan finde en tid, der passer, så er du også meget velkommen til at ringe på 23984215.

Naturlige produkter
Fru Olsen er en frisørsalon, der bruger hårprodukter, som er 100% veganske og naturlige. Det er bl.a. fra det australske firma Davroe, der tilbyder en serie af kvalitetsprodukter til dit hår, der giver dig fordelene ved de naturlige, botaniske ingredienser kombineret med den nyeste velvære teknologi. Det er ikke bare et modefænomen – mærket har været vegansk i over 35 år.

Kunderne siger
”Super service – meget imødekommende og giver sig god tid” – Susanne

“Jeg er da bare blevet så fin hos Fru Olsens. Fantastisk resultat” – Hanne

“Altid dejligt at komme hos Fru Olsens” – Nicolai

“Meget dygtig frisør, den eneste der har kunnet klippe mit pandehår” – Gefion

 

sølvpartner