Frisør Jeanette
Hestehaven 25
4400 Kalundborg
93 83 48 94

Dygtig frisør med rimelige priser
Jeanette Lynghøj er en dygtig frisør midt i Kalundborg med en trofast kundekreds af både mænd og kvinder, drenge og piger. Salonen tilbyder bl.a. pensionist klip til en særlig nedsat pris.

Man kan parkere overfor Gl. Røsnæsvej 3, og bliver snart efter budt velkommen i den hyggelige salon på Hestehaven 25. Frisør Jeanette lægger vægt på at kende sine kunder, og her bliver du behandlet som en god ven af huset.

Hvis man som frisør vil fastholde og udvide sin kundekreds, er man tvunget til at kende sine kunders behov og til at holde sig orienteret om de nye tendenser inden for frisørbranchen. De ved Jeanette Lynghøj, som ofte er på kurser, så salonen kan sikre sig greb om de nyeste tendenser. Erfaringerne bliver taget med hjem, og brugt i det omfang, hun finder det nyttigt.

Stort udvalg af produkter
Frisør Jeanette i Kalundborg forhandler hårplejeprodukter af høj kvalitet fra bl.a. Moroccan Oil. Moroccan oil er fyldt med sunde fedtsyrer, som forbedrer tør hud og gør skadet hår smukt og skinnende igen. Produkterne behandler også hovedbunden, ved bl.a. at balancere ph-værdien. Hos Frisør Jeanette finder du et stort udvalg af hårkure, shampoo, balsam, voksprodukter til alle hårtyper. Uanset om dit hår er gråt eller farvet, tørt eller fedtet, glat eller krøllet finder du den optimale pleje her.

Står du og mangler en gave til en, du holder af, kan du købe et gavekort hos Frisør Jeanette, der kan bruges på både produkter og behandlinger.

”Den bedste frisør jeg har haft”
Frisør Jeanettes facebookside er der mange gode anmeldelser. Vi citerer her et lille udpluk:

”Super god service. Er mega glad for mit “nye” hår” – Kate

”Jeg er mega fan. Jeg trængte til en ny frisør og fandt vej igennem Facebook til Jeanette. Super skøn og frisk kvinde. Mine røde/nissehvide hårtotter trængte til en kæmpe omgang kærlighed fra en frisørs hænder og det må man sige de har fået” – June

”Dette var en helt igennem fantastisk oplevelse. Jeanette har virkelig reddet mit humør og hår. Kommer helt klart igen meget snart” – Mie

”Tak for det smukkeste hår, og den bedste service hos dig i dag. Vil helt klart anbefale dig til andre” – Diana

”Jeanette er den bedste frisør jeg har haft, hun ved lige nøjagtig hvordan mit hår skal være. Hun er bare super dygtig, og altid smilende og i godt humør” – Anne-Mette

sølvpartner