Team Idræt og Fritid i Kalundborg Kommune søger lige nu en barselsvikar på 25 timer fra 1. januar 2021. Teamets kerneopgave er at understøtte idræts- og fritidslivet i Kalundborg Kommune, dette igennem og i samarbejde med de mange ildsjæle, foreninger og samarbejdspartnere i kommunen, der alle bidrager med oplevelser, aktiviteter og fællesskaber for borgerne i kommunen.

Teamet er en del af Kultur og Fritid, et område der er organiseret med 4 faglige søjler: Borgerservice, bibliotekerne, idræt og fritid samt den faglige stab kultur og fritid, som arbejder på tværs for at nå de mål, der er gældende for området.

Som Idræt- og Fritidsmedarbejder, vil du i samarbejde med kollegaerne i Team Idræt og Fritid varetage opgaverne med at understøtte vores mangfoldige foreningsliv.

De daglige opgaver vil spænde bredt, men i hovedtræk være indenfor:

Folkeoplysning
Rapportering til og understøttelse af udvalgsdagsordenen
Bookinghåndtering og dialog med foreninger og frivillige.
Tilskudsbehandling
Udarbejdelse af nyhedsbreve til foreningerne
Idræts- og fritidsfaciliteter
Planlægning af åbningstider
PR og Facebook for bl.a. Svømmehallen
Varebestilling
Sparring og vejledning af foreninger og frivillige
Som medarbejder vil du blive en del af et team, hvor vi er fagligt forskellige, men er fælles om et stærkt engagement om områdets og organisationens opgaver. Vores omgangstone er uformel, og vi har plads til både smil og alvor.

Se stillingsopslaget her (ansøgningsfrist 11. december 2020).

Foto: ABW