Sidste forår gik de lokale bilforhandlere fra Škoda alternativt til værks, da de uddelte gratis guides til gode, skjulte udflugtsmål i det danske ferieland. Med endnu en sommer i vente, hvor mange igen holder ferien i Danmark, indhenter Škoda nu lokal hjælp til at skabe en bedre guide med gode tip fra borgerne i Kalundborg.

Danskerne brugte naturen flittigt det forgangne år, der bød på nedlukning, flyveforbud og dermed trang til oplevelser i det danske. Nye stier blev betrådt, og hver fjerde besøgte egne af Danmark, de ikke før havde oplevet, viser en landsdækkende rundspørge fra Friluftsrådet og Kantar Gallup.

Med udsigten til endnu en sommer præget af coronapandemien vil bilforhandleren Škoda igen i år slå et slag for at udbrede kendskabet og lysten til at besøge mere ukendte dele af Danmark.

”Vi oplevede nogle meget positive tilkendegivelser fra danskerne sidste år med vores guide til mindre kendte udflugter i den danske natur. De fleste af os kender jo Grenen i Skagen, Kronborg i Helsingør og Møns Klint, men der er så meget mere at se og opleve i Danmark. Om det er en cykeltur ad en hemmelig sti eller en stenstrand, der ligger svært tilkommeligt, så tror vi på, at der stadigvæk findes mange skjulte perler. Nu går vi grundigt til værks og dykker helt ned i det særlige i Kalundborg-området og beder borgere i kommunen om deres gode tips til oversete udflugtsmål,” siger Michael Ebeling, direktør for Škoda.

Lokale bidrag skal gøre Danmark større
De bedste anbefalinger er ofte dem, vi får direkte fra andre, som selv har haft en god oplevelse. Ifølge Michael Ebeling vil dette års guide derfor basere sig på førstehåndstip og gode råd til, hvilke naturområder, der er et besøg værd.

Konkret beder Škoda-forhandlerne alle borgere med et godt tip om at dele deres bedste forslag. De bedste anbefalinger vil indgå i årets guide for sommeren 2021, der bliver gratis at hente for nysgerrige danskere i hele landet. Der trækkes samtidig lod blandt alle indsendte bidrag om at låne en helt ny elbil og et gavekort på 5.000 kr. til overnatninger, som

fuldender årets sommerferie og støtter de lokale kroer og hoteller.
”Vi er spændte på, om der kommer nogle gode forslag ind. Jeg tror, at borgerne har lyst til at dele begejstringen for deres unikke og skjulte udflugtssteder, så andre kan have lige så stor glæde af dem. Vi har alle behov for nye oplevelser i en svær tid, hvor meget andet holder lukket. Naturen er heldigvis åben for os alle, og jeg håber, at vi kan hjælpe hinanden med at gøre Kalundborg og omegn lidt større,” siger Michael Ebeling.

Forslag kan indsendes på mail guide@skoda.dk eller deles med den lokale Skoda-forhandler i Kalundborg på deres Facebook-side.

Havneparken. Foto: ABW