Vil du gerne være med i en bogklub?

Det er nok ingen hemmelighed, at de på bibliotekerne er glade for, at der er nogen, der læser. Men læsning kan da også give nogle rigtigt gode oplevelser, og de oplevelser kan man sagtens dele med andre. Derfor tager Kalundborg bibliotek nu initiativ til at lave en bogklub for børn og unge; for dem, der læser eller som gerne vil i gang med det.

Foto: Kalundborg Biblioteker.

I Kalundborg Kommune findes der mange læseklubber for voksne, hvor deltagerne skaber et fællesskab om det at læse. Nu vil biblioteket også gøre det muligt for børn at finde sådan et fællesskab. De håber derfor, at der er børn i området, der vil samles og snakke om bøger.

Hvad er det så, man skal? Man skal tale om bøger, som man har læst, anmelde bøger for hinanden, læse en bog sammen og inspirere hinanden til at læse nye bøger og nye genrer.

Der er plads til, at man i klubben snakker om, hvad man laver sammen – med udgangspunkt i bøgerne; at man sammen ser på, hvad man synes kunne være sjovt f.eks. en hyggeaften, hvor man kan spise pizza og se en filmatiseret bog sammen.

Bogklubben begynder den 30. januar klokken 15.30-16.30, og så mødes man den sidste onsdag i hver måned frem til maj.

Man kan tilmelde sig via bibliotekets hjemmeside eller ved at henvende sig til Kalundborg bibliotek.