Onsdag den 3. august kan alle børn slippe deres kreative og kunstneriske sider løs i Birkegårdens Haver, når der er Børnekunstnerdag med keramiker Mogens Kræmer, og de kan også være med til at male årets kæmpemaleri. Så Børnekunstnerdagen er helt speciel – men der vil selvfølgelig også var alle aktiviteterne fra de andre Børnedage.

Workshops

Vi får traditionen tro besøg af vores lokale og kendte keramiker Mogens Kræmer, som vil lave lertrolde med børnene, og de kan også være med til at male årets kæmpe maleri, som vi hænger op i Tumlegården. Der vil være præmier til de mest kreative trolde. Fortæller Merry Sørensen.

Mogens Kræmer

Mogens holder til i Det Gamle Keramikværksted i Hedeboryde. Han er keramiker og pottemager, og han er blandt andet kendt for sine fantastiske, søde og sjove dyr i keramik, men han fremstiller også brugskeramik i skønne former og farver.

Sjove børneaktiviteter

Udover workshopperne er der fuldt børneprogram med blandt andet æselridning, ATV-kørsel, bueskydning, perlefiskeri, familie-skattejagt, ansigtsmaling, fiskefodring, riste skumfiduser og meget mere. På den store plæne, tæt ved minigolfbanen, kan I også spille familiespil, som kongespil, kroket og stigegolf og den populære hoppeborg/rutsjebane står også på græsplænen.

Det samlede program for Børnekunstnerdagen kan du se på www.birkegaarden.dk under Events.

NB: Vi vil også lige nævne, at vi har Western Weekend den 13. og 14. august – men masser af aktiviteter som rodeotyr, kaste hestesko, skyde flasker ned, fisk guld og meget mere. Og så underholder country gruppen Bibbi og Snif og Kalu Linedance fra Kalundborg, under ledelse af Grethe Widanser, danser line dance det meste af dagen, hvor du også kan være med. Det er et event for hele familien – store som små, afslutter Merry glad.

Pressefoto