Pressefoto

Friluftsrådet uddeler i år 183 Blå Flag til danske strande og lystbådehavne. Derudover får 51 strande mærkningsordningen Badepunkt, som er garanti for både rent vand og særlige natur-, kultur- og friluftsoplevelser. ‌Blandt de nye Badepunkt-strande er Svallerup Strand ved Kalundborg. ‌ ‌ ‌ ‌

Her er Danmarks 234 Badepunkter og strande og havne med Blå Flag 2021

Friluftsrådet uddeler i år 183 Blå Flag til danske strande og lystbådehavne. Derudover får 51 strande mærkningsordningen Badepunkt, som er garanti for både rent vand og særlige natur-, kultur- og friluftsoplevelser.

Lige om lidt rammer sommeren igen Danmark, og med det kommer lysten til en tur på stranden og et dyp i bølgerne. Men hvor får man den bedste oplevelse ved vandet?

Mærkningsordningerne Blå Flag og Badepunkt er garanti for en god strandoplevelse, og 234 danske strande og havne kan glæde sig over at være med på den netop offentliggjorte liste fra Friluftsrådet over strande og havne, hvor det blå eller hvide flag vil vaje denne sommer.

“Rigtig mange danskere vil formentlig igen i år holde ferie i Danmark, og derfor er det glædeligt, at vi har kunnet give så mange strande det kvalitetsstempel, som mærkningsordningerne Blå Flag og Badepunkt er, nemlig en høj standard indenfor miljø, vandkvalitet og sikkerhed,” siger Winni Grosbøll, direktør i Friluftsrådet.